Junk in the trunk

Hvordan jeg holder mig sund i weekenderne

Sponsoreret

12802876_10207447159509654_8842155615724201226_n

Det er vist ikke en hemmelighed at jeg godt kan lide at gå ud, særligt fredag og lørdag. Hvis du følger med på min snap (helsematildedk) har du sikkert observeret at der ofte er søde piger, bobler og dans på min snaps. Og sene snaps. Jeg er single og jeg synes at det er vildt sjovt at gå i byen med mine andre singleveninder. Men hvordan hænger det sammen med en sund livsstil? For mig handler det om balance – altid. Jeg forbyder aldrig mig selv noget som helst og jeg er alt andet end fanatisk. Jeg træner og spiser sundt – det meste af tiden. Men jeg går gerne i byen, selvom jeg har trænet og selvom at jeg skal træne dagen efter. Og nu skal det ikke læses som om, at jeg går i byen hver eneste fredag og lørdag. Men jeg kan godt lide at gå ud – med og uden alkohol!

I forhold til kost i weekenden, så giver jeg mig selv lov til at spise lidt mere. Men det er ikke fordi at jeg sviner mig til i købe-pizza og chips, men jeg spiser gerne god, hjemmebagt kage, jeg drikker gerne bobler og jeg spiser også ude på restaurant med 3-4 retter. Til gengæld træner jeg også meget i weekenderne, som regel. I weekenderne har jeg mere tid og jeg træner ofte et par timer af gangen både lørdag og søndag. Og hvis jeg har været ude og danse og først er kommet hjem når solen er ved at stå op – så træner jeg for det meste alligevel, op af formiddagen. Træning virker godt for tømmermænd og for søvnmangel og er perfekt inden en lur, som jeg naturligvis bliver nødt til at tage efter sådan en nat. Og når jeg træner efter at have været i byen, så er jeg særlig glad for en Cult. Dels fordi den smager godt og fordi den får mig i gear og gør mig klar til at træne. Jeg kan bedst lide den orange, som har en smag af mandarin.

13230206_10207977890857606_2633450650114369289_n

Weekenderne er tid til at lave det, som jeg allerbedst kan lide. Det inkluderer altså både træning men også bobler og natteroderi. For mig handler det om balance – og det er der bestemt i mine weekender. Det skal være sjovt at være sund – aldrig en pligt eller en straf.

Sponsoreret af Cult

1 kommentar

  • Mette

    Du så sej, ville ønske jeg kunne tage op og træne med tømmermænd 😉 det kommer nok aldrig til at ske med så slemme tømmermænd som jeg får.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Junk in the trunk