Jeg har veninde som bager

Se min kjole (læs: så opfindsom er jeg med mine overskrifter #notafashionblogger)

https://www.youtube.com/watch?v=SzlyVQPYjiA

Se min kjole. Den er rød som..postkassen? Jeg havde den på i Ystad og lagde videoen ud ovenfor på min snap (helsematildedk) og mange af jer har spurgt hvor den er fra – og jeg har fundet linket til jer. Den er til at betale og den sidder godt, rart og flot. Hvis jeg selv skal sige det. Kys!

Bonusinfo: Jeg har selv købt og betalt min kjole – så ingen spons der!

2 kommentarer

  • Asta

    Hvor er den fin! Den skal helt sikkert bestilles hjem

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ellen

    Den er så flot den kjole. Hvilken str. har du den i?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har veninde som bager