Hvordan jeg holder mig sund i weekenderne

These feet were made for walking

Sponsoreret

Du løber rundt og har 100 planer” – er ofte en sætning jeg får afleveret fra diverse mennesker i mit liv. Og det er sandt. Jeg har mange bolde i luften og jeg kan bedst lide det sådan. Alt med måde selvfølgelig, det som skete sidste år i metroen skal helst ikke gentage sig. Men jeg kan godt lide at lave mange ting i løbet af en dag. Og der er fart på. Jeg sidder sjældent på min ellers ret så bløde bagdel, og hvis jeg gør er det for at skrive på bloggen eller stene netflix i ny og næ. Derfor duer det heller ikke, hvis mine fødder ikke vil som jeg. Jeg får sommetider vabler og det sætter altså sit præg på min sport, mit tempo på arbejdet og når jeg skal gå lange slentreture i København, som jeg er blevet ret begejstret for. Da jeg i sidste uge var på Roskilde var uheldet ude! Jeg var, grundet det semi-kedelige vejr, nødt til at iføre mig gummistøvler. Det er ikke fodtøj som jeg normalt går rundt i – mest fordi mine lægge er lidt for store til dem. Jeg lavede derfor også gummistøvle-rookie-mistake og glemte strømper. Fordi jeg helst undgår strømper, fordi jeg elsker at have bare tæer. Det var en høj pris at betale.

IMG_1254

Jeg havde heldigvis taget vabel plaster med (sammen med andet survival kit såsom solcreme, hvilket jeg ikke fik brug for, almindelig plaster, læbepomade og panodil) og jeg var svært tilfreds med at have Compeed med mig. Jeg delte også lidt ud i løbet af festivallen og jeg blev hyldet som en dronning. Hvilket jeg også var svært tilfreds med.. Compeed har været så smarte at lave én pakke med alt hvad du skal bruge til brugte fødder. Der er plastre til hælene (som jeg fik slidt af i løbet af Roskilde) og til tæerne og fodsiderne. Jeg skal snart til Grækenland og der skal jeg også have en pakke med – jeg skal løbe i over 30 graders varme og jeg kunne godt være bange for at få vabler på sådan en tur. Compeed fylder ingenting i tasken, men kan virkelig redde meget. Der er ikke noget som ødelagte fødder som gør ondt – og jeg er glad for at de ikke fik lov til at ødelægge min festival!

compeed1

Sponsoreret

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan jeg holder mig sund i weekenderne