Se min kjole (læs: så opfindsom er jeg med mine overskrifter #notafashionblogger)

UDSALG + 20% på udsalgsvarerne = smilende Matilde

Sponsoreret

nike kampagne

Jeg har en hel kommode med træningstøj. Og 3 store ikea poser med endnu mere træningstøj. Jeg træner meget og når jeg sveder og lugter af hjemløs vil jeg i det mindste gerne have noget på, som er komfortablet og til at svede i. Bomuld er bare ikke godt at lave burpees i. Jeg elsker Nike og det har jeg gjort længe. Særligt deres tights er jeg fan af, som trods store balder og en dyb squat aldrig er gennemsigtige. Deres sportsbh’er er også en favorit. Det er ikke fordi det er en push-up, men de giver lidt form på min bryster og de sidder rigtig godt. Farverne gør mig glad og de er nemme at få trukket af, trods sved og arme som gele. Lige nu er der udsalg OG du får trukket 20% ekstra hvis du opretter dig som medlem – det tager 1 minut. Rabatkoden som giver yderligere 20% på alle udsalgsvarer er:  SU716

Intet så motiverende som nyt træningstøj – som sidder godt! God fredag og god shopping 😉

Sponsoreret

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min kjole (læs: så opfindsom er jeg med mine overskrifter #notafashionblogger)