Jeg elsker kaffe og jeg er vild med øko

Women in red

13700094_527154520809259_164908981565305983_n

I onsdags spiste jeg middag på KÖD med en masse søde bloggere og alle de dejlige mennesker fra Bloggersdelight. Det var virkelig skægt og enormt hyggeligt og jeg er så glad for, at jeg er en del af et stort og velfungerende netværk. Der er hverken jalousi eller konkurrence og jeg har fået mange veninder igennem blogverdenen og det sætter jeg stor pris på.

Caroline, Marie og jeg kom til at grine da vi så hinanden, for det lignede unægteligt at vi havde aftalt vores outfits. Der er mange af jer som har spurgt efter kjolerne (Caroline’s er dog en buksedragt) og du kan finde link til Marie’s her, min her og Caro’s har jeg ikke haft held med at finde link til, men den er fra H&M og hun købte den inden i byen i onsdags. Mine sko er der også mange af jer som har spurgt efter og dem kan du finde her.

Rigtig god dag – jeg går på ferie i eftermiddag og ser frem til 3 uger med afslapning! Jeg glæder mig. KYS

1 kommentar

  • Jeg faldt faktisk over buksedragten i H&M i fredags – der var også en kjole med samme mønster 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker kaffe og jeg er vild med øko