Tips til dig som gerne vil blogge + sådan gør jeg

Arrogant bloggerattitude / 6 ting vi bloggere skal stoppe med

13876238_10208617511247716_973569633153945473_n

Tough Bloggerlife. Vi bloggere elsker at iscenesætte os selv (jo vi gør) og vi kan godt være ret så fucking irriterende. Billedet herover f.eks. Jeg sendte det fra Grækenland mens der var fucking koldt i Danmark og jeg havde taget 7 før det her blev sendt ud…

Her er 6 ting som jeg synes at vi bloggere skal stoppe med. Nu.

 1. Snapchat: “På posthuset igen for at hente gaver..hihi“, “Hvordan får jeg slæbt ALT det her (gratis gaver) med hjem?” eller “Til event med XXX, gratis mad og vin på en torsdag FTW!“. Hold nu kæft og få pakket din goodiebag og daf hjem. Lad være med at flashe ALLE de ting du får foræret. Du blærer dig og det klæder dig ikke.
 2. Instagram/Snapchat: Woke up like this / Shit jeg ligner lort i dag – stop. Du har make up på, du synes ikke selv at du er grim, du tog 34 billeder før du lagde dét ene ud og du har været vågen i flere timer. Du vil egentlig bare gerne have at folk skal like dit billede og fortælle dig at du ikke ser grim ud. Skriv det i stedet, det får mere respekt og jeg skriver sku’ gerne at du er lækker.
 3. Overskrifter: “Jeg var ved at dø” eller “Ham her kysser jeg på for tiden” – egentlig er det jo meget smart. Sådanne overskrifter får os til at klikke og jeg bruger da også tit overskrifter som vækker nysgerrigheden. Det er kun dumt at lade være, for vi bliver hver dag bombarderet med links, tekster og billeder via nettet, så du skal på en eller anden måde gøre opmærksom på dig selv. Men hold nu op. Du var ikke ved at dø – du havde halsbetændelse og tog højst penicillin. Og du kysser på din hankat. Som du har gjort længe. Lad nu være at gøre os dummere end vi er.
 4. OOTD (outfit of the day..vist nok). Du har jo ikke det der på i dag. Du sidder derhjemme i nattøj og sutter på en gammel krydderbolle. Billedet du lige har lagt op er fra i fredags inden du skulle i byen. Skriv sandheden. Den klæder dig langt bedre!
 5. Instagram / Snapchat: CHHHHEEEAAAT DAAAAYYYY. Ofte bland-selv slik, is, lækre, store kager eller popcorn (gerne med dertilhørende VIP bio billetter som naturligvis også indgår på billedet). Cheat meal/day er et lorte ord og et lorte koncept. Spis nu bare lidt lækkert når du får lyst, alt med måde. Det kan du garanteret sagtens styre. En hel dag med dårlig mad er jo bare dumt.
 6. Overflod af hashtags: #Nej #det #er #ikke #sådan #du #bruger #dem #for #fanden #epic #likesforlikes #fashion #fitness #abs #gethardorgohome #stopdigselv

11 kommentarer

 • Julie

  Hej Mathilde. Ville lige høre dig hvor dine solbriller er fra? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ha ha ha ha! Tak for de mange grin her i et overfyldt S-tog. Det er jo SÅ rigtig med de mange opstillede billeder mv.
  Jeg sætter pris på et flot billede af dit nyeste køb (flot “tilfældigt” opstillet med dine øvrige dyre items) og fortæl mig endelig hvad du og familien lavede i weekenden (selvfølgelig altid noget ekstremt spændende) men undlad venligst at bruge tagget #nofilter når det er så tydeligt, at dine ansigtstræk er filtreret helt væk 😂

  Næh nej, så hellere en frisk & ærlig pige som dig, der siger tingene som de er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, hvor godt. 😀
  De der sygt mange hashtags er skide irriterende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahahah du har så evigt ret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er ret sjovt, det der! 😉 😀 Men jeg oplever nu også den slags tendenser hos ikke-bloggere 😉 Det gør det ikke mindre irriterende! Kan også nogle gange tænke på, hvor lang tid det må have taget at drysse de perfekte gryn og frø ud på bordet sammen med bær ved siden af den acaibowl, der står og flotter sig ved siden af. Ja, pænt ser det ud, men jeg synes altså også, det er lidt fjollet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Perfekt tekst om sandheden! Hvis folk bare så kunne tá dem til sig og være sig selv sit indre ægte JEG! Godt indlæg!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Fedt indlæg👍. Dog synes jeg den med cheatday er cool nok opfundet. Giver dig ret i, hvorfor ikke bare nyde lidt med måde når man har lyst. Men nogle gange, er det altså fedt bare at gå all in og smide alle tøjler. specielt hvis man kommer til et overdådigt buffetbord eller til en fødselsdag dækket op men det ene lækkeri efter det andet. Om man så kan kalde det en cheatday eller ej ved jeg ikke. Men hvis det ikke er noget man normalt gør hver dag, eller hvis man har en dag man går amok af en anden grund, kan det vel godt kaldes sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Åh jeg griner stadig 😂😂😂 “Du kysser på din hankat. Og har gjort det længe.” 😂😂😂
  Og amen to that 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian

  Så enig med de #hashtags jeg får ondt i øjene af det 😲 Spot on!

  Er jeg i øvrigt den eneste mand der læser med her?! Anyways jeg er underholdt 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sam

  Hahaha!!!!!! Det jo så rigtigt… Grinern indlæg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marysalvador

  😀 nice indlæg, og evigt sandt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til dig som gerne vil blogge + sådan gør jeg