Du dør hvis du ikke spiser proteiner og andre latterligheder

De dage om måneden hvor det gør ondt

 Sponsoreret indlæg 14088453_10208753643170929_8967396126085509255_n

Sponsoreret indlæg

Hvis du er kvinde (det formoder jeg at du er, selvom jeg ved at der også er mænd, som læser med. Hvilket jeg er ret begejstret for!) så kender du det nok. De dage hver måned hvor det gør nas. Jeg har aldrig lidt af menstruationssmerter – før jeg blev gravid. Men de er da kommet efterfølgende. Det er egentlig mest omkring ægløsning, at smerterne kommer. Det kommer i jag og når det er værst må jeg ligge ned. Jeg har før oplevet at magnesium hjælper på smerterne, netop derfor har jeg også i flere år taget magnesium hver eneste dag. Læs mere om magnesium’s effekter her.

Men tabletterne optages langsomt og hjælper som sådan ikke, når smerterne er til stede. Derfor er jeg (også) glad for at Nordic Health har lavet mineral på spray. Fordi det virker hurtigere. Der er 4 varianter – jeg bruger denne som restitution efter træning og denne til de dage om måneden, hvor jeg har kramper i underlivet. Den er god til dét formål, fordi den udover at indeholde magnesium også inderholder mentol som jeg synes er rart at få på.

Du kan købe dem her og i helsekostforretninger, som nok har det største udvalg.

Jeg har fået lov til at udlodde en lækker præmie, til en værdi af 841 DKK. Gaveæsken indeholder NordicHealths tre magnesium-sprays: Original, Joint (den jeg bruger til menstruationssmerter), Recovery (efter træning til ømme muskler) og 1 kg Magnesium badeflager (jeg tager fodbod én gang om ugen og det er altså en nem måde at forkæle dig selv på!).

Vinderen er: Mette! Tillykke med det! Jeg har sendt dig en mail! Tak til alle jer som deltog – i er altid så gode til at deltage i mine konkurrencer – jeg ville ønske at jeg kunne sende jer alle en spray, så vi kvinder slap for de forbandede smerter.

Rigtig god dag!

2 kommentarer

 • Pernille

  Hej Matilde. Virker de sprays også til f.eks kramper og urolige ben? Døjer tit med begge dele om aftenen efter træning og enkelte gange vågner jeg om natten med kramper i læggene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helsematilde

   Der er flere som har skrevet til mig at de bruger dem til urolige ben – selv har jeg oplevet at spray’en dulmer og giver ro, hvis jeg er øm efter træning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du dør hvis du ikke spiser proteiner og andre latterligheder