Jeg kan ikke finde ud af det!

Doku + serie som du skal se

doku1

Du må og skal se dokumentaren om O.J.Simpson. Den er virkelig medrivende. Min veninde anbefalede mig den og jeg syntes faktisk at det var lidt spøjst at hun brugte halvanden time på hvert afsnit (serien er på i alt 5), men jeg gav den i chance. Og jeg måtte æde min ord. Den er ekstrem interessant, omend også uhyggelig. Den omhandler sagen hvor O.J.Simpson’s ekskone Nicole og hendes ven bliver brutalt myrdet, men også om hvordan det var at være sort i Amerika på det tidspunkt. Den er slet ikke tør og kedelig, men utrolig godt lavet, spændende og jeg kiggede ikke væk fra skærmen mens afsnittene rullede – og jeg plejer ofte at tjekke både mail og telefon mens jeg ser noget. Den er værd at se og jeg har anbefalet alle den siden jeg åd to afsnit i træk. Se den gratis her!

doku2

Mr. Robot er episk. Jeg ledte efter en serie at stene i denne forbitrede sommer – og faldt over Mr. Robot som totalt og røven på mig. Der er pt. kun en enkel sæson – som du kan se lige her – men der er vist en ny sæson på vej. Den handler om en ung fyr, som lider af depression, angst og socialfobi. Han er dygtig til at hacke og han hacker alle og pludselig står han i lort til halsen. Der er ret meget action i og du skal virkelig følge med – men det vil du slet ikke kunne lade være med. Den er så god! Jeg interesserer mig egentlig overhovedet ikke for hacking og sådan noget computer-værk, men den her serie fik skovlen under mig og jeg så hele sæson 1 på få dage. Den er fremragende!

Nu mangler jeg noget nyt at se – har du nogle gode bud?

Indlægget er ikke sponsoreret.

3 kommentarer

 • Emma

  Stranger Things på netflix! Så god og spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Helt klart Outlander. Den er fantastisk!
  Og hvis du ikke har set Breaking Bad og Orange is the new black kan de også klart anbefales 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob

  Hvad med game of Thrones, Vikings?,House of cards og chefs table ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan ikke finde ud af det!