Jeg vil væk!

Du behøver ikke at være buff..

Sponsoreret indlæg

bodystorecollage

..for at købe ind på bodystore. Det troede jeg faktisk, at man skulle være. Men så gik jeg ind og kiggede og de har virkelig et stort udvalg – også for os, som ikke gå så meget op i muskelopbygning og diverse andre tilskud af den slags. Jeg har klikket 5 ting hjem – der er både noget til dig som gerne vil give den en ekstra skalle til træning og dig som gerne vil smøre eller iklæde dig ind i noget lækkert. Jeg glæder mig virkelig meget til at prøve Julie toppen – jeg synes virkelig at den er fin!

De har også virkelig mange lækre fødevarer – jeg var så tæt på at købe 1 kilo peanutbutter, men.. det ville jeg have spist på mindre en uge. Og det går jo ikke. Selvom peanutbutter kun sætter sig på numsen og brysterne. Det ved alle.. 😉

Lige nu kan du få 100 kroner i rabat, hvis du køber for 400 kroner – du skal bare bruge koden: HELSE (rabatkoden gælder til og med 29 august).

Bønnepasta her, jojobaolie her, Julie sport top her, psylliumfrøskaller her, N.O. Xplode her

Sponsoreret indlæg

1 kommentar

  • Freja

    Er spændt på hvordan den sportsbh kommer til at puste på dine bryster 😬 Men den er så flot!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil væk!