Sko til alle vinterens fester (de koster under 300 kroner!)

Du dør hvis du ikke spiser proteiner og andre latterligheder

10375976_10206980786330616_6705573413676082001_n

Spis nu forhelvede protein LIGE-SÅ-SNART du er færdig med at træne. RYST den shake for fanden og hæld det ned eller får du aldrig store muskler!

Slap. Af. Nu.

Jeg har selv været på den der bølge. Med en shaker i tasken som straks blev fyldt med vand efter endt træning og bællet på vej hjem. Selvom jeg ofte slet ikke var sulten. Fordi jeg så gerne ville fodre mine muskler så jeg kunne blive stor og stærk (eller bare tonet, faktisk). Det blev jeg også. Men jeg gider altså ikke alt det jag og stress længere.

Jeg spiser når jeg er sulten. Færdig arbejde. Når jeg har trænet kommer sulten først en times tid efter. Og det er helt fint. Så spiser jeg der. Jeg er godt tilfreds med min krop og mine muskler er rigeligt store og stærke – selvom jeg ikke fylder dem med protein LIGE-EFTER træning.

Budskabet med det her indlæg er: du ikke behøver at tro på alt hvad du får fortalt. Spis når du mærker sult. Du behøver ikke at hælde protein ned når du har trænet – det er helt okay at lade være. Gør det som virker for dig og som du godt kan lide. Hvis det er at spise protein umiddelbart efter din træning, så fyr den af. Hvis ikke, så lad være. Det skal ikke være så svært at være sund og det skal ikke være kompliceret at bevæge sig og det skal slet ikke være en videnskab at spise sundt og nærende. Det skal du nok kunne finde ud af – brug din fornuft. Og gør det som passer ind i dit liv og din hverdag. Så falder det hele på plads. Og du skal nok blive stor og stærk.

Følg med på snappen helsematildedk (hvor jeg er begyndt at videoblogge lidt…) og på insta!

3 kommentarer

 • Johanna

  Hold kæft jeg synes du er blevet sej på det sidste. Jeg ved ikke om du bare er kommet ovenpå, eller jeg først har opdaget det nu (jeg har altså fulgt dig i mange år), men jeg synes virkelig du har fået coolfaktor. Bliv ved med det, det klæder dig for sindssygt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Bare en lille kommentar til den nederste linje:
  Dine videoblogge på snap er vildt sjove! -Er stor fan af at du er begyndt noget mere på det, men i det hele taget elsker jeg at følge med på din snap.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sko til alle vinterens fester (de koster under 300 kroner!)