Du behøver ikke at være buff..

Du er under mit niveau. Ses.

enhanced-buzz-13260-1382635800-28

..arrogant, ikke? Ikke destomindre fik jeg dén melding serveret for nylig. Og jeg blev virkelig ked af det. Det skar i hjertet og i min stolthed, det må jeg indrømme. Jeg faldt i snak med en sød og flot mand en lørdag aften og vi udvekslede facebook og skrev lidt efterfølgende. Nogle dage efter fik jeg beskeden: “Jeg er ikke interesseret. Du er under mit niveau“.  Av for satan.

Jeg græd. Det skammer jeg mig ikke over at skrive og jeg håber at den pågældende mand læser dette. For han (du!) gjorde mig virkelig ked af det. Jeg var ikke ked af det så længe, men han (din idiot!) fik mig til at græde. Og jeg blev faktisk vred på mig selv – fordi jeg tillod mig selv at græde over en mand, som tydeligvis var (og er) en kæmpe idiot. Og et dårligt menneske, får jeg lyst til at skrive. For jeg græd også over, at man kan behandle et andet menneske på den måde. Dét ville jeg aldrig byde et andet menneske, om jeg så kunne se os sammen eller ej.

Dét er dét som er pissehamrende hårdt ved at være single. Jeg sad alene i min lejlighed og gik fra at være glad og fuld af energi til at sidde i min lænestol og glo ud i luften. Og tænke: “skal endnu en mand få mig til at græde?”. Fandeme nej. Jeg ringede til min gode veninde og tudede kraftigt og havde ondt af mig selv i 12 minutter. Så tog jeg mig sammen. Jeg slettede ham på facebook og forsøgte at slette ham fra mit hovede. Det gik ret hurtigt. Jeg er god til at fjerne dårlig energi fra mit system, det har jeg lært af kærestesorgen. Den har gjort mig hård, nuvel – men også stærk. Og han fik ikke lov til at sprede meget dårlig energi i mit liv. Han fik nogle timer og så var han væk igen.

Indlægget er ikke (kun) skrevet for at få det ud af systemet og for at kunne svine ham lidt til. Det er også lavet til dig som er single og som synes at det er hårdt til tider. Jeg synes det er hårdt! Benhårdt! Folk vælger og vrager og det gør sku’ ondt når det sidste overkommer dig. Jeg er i samme båd. Jeg synes det er hårdt og sommetider ubarmhjertigt at være single #and forever alone. Agtigt. Jeg kan godt miste troen på, at det nogensinde vil ske for mig. At jeg nogensinde vil blive forelsket igen og om jeg skulle være så heldig at den udvalgte også er forelsket i mig. Og sådan en idiot som ham jeg uheldigvis stødte på – han skal fandeme ikke have lov til at slukke håbet i mig. For jeg tror og jeg håber at det sker. Når tiden er rigtig. Lige nu har jeg det godt alene og som singlekvinde i byen. Jeg har det godt der hvor jeg er lige nu. Og det skal han ikke lave om på. Og han skal ikke pille mig ned. Når jeg engang finder ham, som får mig til at smile for mig selv, ved tanken om ham, så vil han også vide at jeg er det værd.

Hold ud – vi er mange og vi holder sammen <3

20 kommentarer

 • Cecillie

  Hvor er det bare så sandt! De er iskolde fyrene når man kommer i midten af 20’erne som jeg er nu. De vælger og vrager og behandler en som en ting hvis man ikke liiiige er god nok! Det er benhårdt og jeg har opgivet nu. Jeg vil hellere nyde mit liv som det er og sætte pris på hver dag og hvis han så tilfældigvis dumper ind i mig en dag, så er det dejligt men lige nu nyder jeg man kan være lige så grim derhjemme man vil, vasketøj overalt og ingen der brokker sig over maden ikke lige står klar når de var sultne!
  Tak fordi du skriver hvad mange af os tænker og så fuck ham for du er pisse sej! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monika

  Den kommentar fra ham lugter laaangt væk af, at han følte sig mindreværdig i forhold til dig. Det skal dog ikke refærdiggøre hans handling. Som single må jeg bare sige, at jeg er forundret over, hvor uopdragne mange (ikke alle heldigvis😊) danske mænd er🙈 Måske handler det bare om, at vi har fået opbygget en “brug og smid væk” kultur. Hvilket jo er trist, for vi bliver mere og mere ligeglade med hinanden som mennesker. Nå, anyways..tak for at sætte ord på nogle af de tanker, man har som single😃 Det er altid rart at vide, at man ikke er alene om dem😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Det siger jo noget om en person,at han mener det nødvendigt, at smide sådan en kommentar. Klaphat af rang! Hvad for han ud af sådan en kommentar? Det har jo ikke noget med dig at gøre, men hans egne fejl og mangler( fx manglende empati, normal og respektfuld opførelse) Må hans røv klø og hans arme være for korte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Nøj, hvor er det bare sølle! Med sådan en unødig kommentar viser jo bare, at han jo ikke er en mand – men en lille dreng!

  Selvom man mister interessen, er der absolut ingen grund til at sparke til folk. Tal ordentligt! Sig istedet, at interessen ikke er der mere… Kommentarer som dén du fik, har jeg ingen respekt for. Det viser SÅ meget om personen selv.
  Behandl andre, som du godt selv vil behandles. Det har han tydeligvis ikke lært.

  Håber din weekend kun vil være i selskab med en masse gode mennesker, som værdsætter (dit garanteret) gode selskab 👌🏻
  Som du så rigtig skriver; ikke bruge mere energi på ham. Sådan en hat. Slut.

  Nyd weekenden samt dette her fantastiske vejr ☀️😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Ejh det er bare nogle mennesker i denne her verden som føler sig så højt hævet over andre at jeg tror de aldrig finder kærligheden det jo entlig trist og værst for dem selv

  Du er sådan en smuk og meget omsorgsfuld pige som helt sikker finder en fantastiske fyr når tiden er rigtig det er jeg slet ikke i tvivel om ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sådan noget jeg forbinder med arto eller lignede sider… altså en meget umoden og kikset holdning. Han siger det kun for selv at føle sig mere værd. Men det gør bare det stik modsatte. Mennesker er lige meget værd, man kan ikke sige noget om niveau. Vær du bare glad for du slap for ham nu, for han virker ikke til at være noget rart bekendtskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Aj hold nu op en klaphat!! Der er kun en god ting ved den oplevelse og det er at du slap for ham!
  Er selv single og efter et par trælse oplevelser det sidste års tid, har jeg givet mig selv ro henover sommeren. Nu kan jeg mærke at jeg skal ud og have det sjovt og se hvad livet byder på – måske er han derude?😊
  Vildt sejt at du lod hans ord komme ind, men ikke langt nok ind til at slå dig helt ud af kurs!
  Som du selv skriver så er singlelivet hårdt ind imellem og giver nogle knubs.
  Men så længe man tror på kærligheden, så kommer man ovenpå igen❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tarkoflen

  Du er tydeligvis LANGT over hans niveau, shit en idiot, tænk at man vil være bekendt at skrive sådan noget til et andet menneske, det er da ufatteligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hold da kæft en idiot!! Chokerende. Der er sgu mange måder at sige tingene på. Gentlemænd er satme blevet en sjældenhed i Danmark.Jeg genkender meget af det du skriver i min egen singletilværelse, så tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Øv for en klaphat! Møgøre! Men desværre er den sidste dumme mand ikke født endnu. Stødt på en del! Og støder på en del som single! Nyd din tid sdst i 20’erne- min tid var væsentlig sjovere end min single tid pt. i start 30’erne! Det er KUN hårdere. Veninderne går ikke med ud længere så ofte, mændene i Roklubben er over 60, der er flest kvinder på jobbet(den håndfuld mænd der er er gifte), de mænd veninderne kender er den ene halvdel af et par osv….! Fuck det er faktisk ikke særlig sjovt! Var det så bare mig der var n kritisk én, men nej. Møder jeg en pæn mand som jeg taler godt med vil jeg gerne mødes med ham igen- kærlighed ved første blik eller ej. Men mænd i 30erne har SÅ travlt. De sidder som sådanne prinsesser:”Nej, dur ikke…” .. Argh. Jeg bliver så træt! Min trøst er at jeg ikke er alene… selvom man godt ofte kan føle sig det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stærkt indlæg og sikken et fjols! Og noget af et mindreværdskompleks han render rundt med, når han behandler dig på den måde!
  Nyd dit liv og dine venner og så dukker der en sød fyr op, når du mindst venter det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tihana

  Jeg kan slet ikke håndtere, at en person tillader sig at skrive sådan! Hvad bilder han sig ind? Han skal da ikke nedgøre dig, eller nogen andre for den sags skyld, bare fordi han selv er usikker. Du skal SLET ikke lytte til ham. Du er en milliard million mere værd og fortjener bedre end ham. Du er søde seje stærke smukke Matilde. BASTA!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sådan et fjols var alligevel ikke noget for dig! En med så dårlige værdier skal man ikke drømme store drømme med og bygge rede med. Godt du fandt ud af det så hurtigt. Du ender ud med det allerbedste – i know it! Du kender dig selv så godt og det elsker mænd, de rigtig gode mænd. Knus til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tak for dit indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Du er pisse sej! FUCK ham!

  Og hvor jeg dog husker følelsen – før jeg mødte min nuværende kæreste, datede jeg en fyr, som på et tidspunkt udtalte, at han gerne ville blive ved med at ses .. Der var bare det men, at det ikke må være officielt eller offentligt, da det ville være dårligt for hans image ……….

  Det var sidste gang jeg rigtig talte med ham! #dereridioterallevegne …

  Du fortjener bedre end den skovl!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er en grund til, at jeg har en helt kategori på min blog, der hedder: “Ting man(d) ikke siger” og det er helt klart typer som ham

  Hvis man kan overleve kød – og ejendomsmarkedet i København, så man man alt!

  Problemet er, at der er flere kvinder mellem 25 og 40, end der er mænd. Så de kan vælge og vrage, knægtene og de behøver ikke opføre sig pænt, fordi de kan altid finde en anden på 21, som ikke forventer noget af dem, heller ikke når de er røvhuller.
  Selv dem, der burde være de voksne, altså i 30’erne, 40’erne og 50’erne er nogle tarvelige, uopdragne skod-typer.

  Jeg har slettet alle dating apps og er faktisk holdt op med at date af samme grund, jeg er i en for følsom situation til at blive udsat for den opførsel.

  Når man er lidt flosset (Og vi to deler meget af den samme historie,så du er nok også stadig lidt flosset / følsom, som mig) så skal man ikke udsættes for den slags.

  Så det bedste råd jeg kan give er, at give dig selv en datingpause og få dig selv helt på plads. De søde fyre skal nok finde dig, når du er klar til det. Istedet synes jeg at du skal skåne dig selv så længe, så du holder alle møghovederne fra døren

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hold nu op en idiot! Alene dén besked gør jo, at du flere klasser over hans niveau…! Forstår ikke helt hvad der er blevet af Gentleman-konceptet..Jeg blev for nyligt spist af med denne besked, efter jeg havde set den her fyr en måned, og derfor tænkte at vi måske var klar til at ses lidt mere officielt..I was SO wrong:”Hey T- fint tilbud,synes du er sød og lækker – så vil gerne fortsætte et fysisk forhold,men kan altså aldrig blive kæreste med én, der kun er børnepasser” What a jackass! Jeg er pædagog -og elsker mit arbejde.Jeg burde have svaret tilbage, at jeg aldrig kunne være kæreste med en der var så blank og overfladisk…Jeg undlod helt at svare. Men ligesom dig, tror jeg stadig på kærligheden….somewhere out there<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia M

  Sikke en idiot ! Vidner bare om, at det er HAM der er langt under DIT niveau ! Altså …. Hvad bilder han sig ind. Du er Guld værd , og en kæmpe inspiration for pisse mange ! <3 og ikke mindst en hamrende lækker kvinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian

  Kæft en klovn! Han har jo ikke noget niveau…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Whaaaaat… Sådan en er ingen tårer værd. Pris dig lykkelig for, at du ikke skal trækkes med sådan en nar 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du behøver ikke at være buff..