Vind økologisk kaffe

Du ved at du er ved at ramme de 30 når..

thirty

Én af mine bedste veninder hedder Vibe (i kender hende sikkert fra både snapchat og instagram, hvor jeg flittigt deler hendes kønne ansigt med jer). Hun er lige blevet 23 år. Det har jeg det med at glemme. Jeg mærker ikke alders forskellen som er 5,5 år. Det kan så diskuteres om det er fordi Vibe er moden eller jeg er umoden. Jeg siger tit ting som Vibe griner af – fordi hun synes jeg er mormor-agtig. Og dér går det op for mig, at jeg lige om lidt fylder 30 år. På det seneste har jeg:

 • sagt: “har du cykellygter med? Det bliver hurtigere mørk nu skal du huske på. Skriv når du er hjemme“.
 • googlet min skraber (altså den der man fjerner vand i brusekabinen med) fordi den virkelig er god og det ville jeg gerne dele med mine veninder.
 • sovet med et plait. Og jeg kunne godt lide det.
 • haft vasketid en lørdag aften. Og været svært tilfreds med at få dét ordnet.
 • sagt: bevares, gudfrimigvel, tøv en kende og husk nu at det er nemt at få reddet sig en blærebetændelse.
 • sat en ordentlig slat ind på min opsparing, fordi det er rart at have noget på kistebunden.

Jep. I virkeligheden bliver jeg nok 67 i november. Men jeg elsker faktisk min alder, jeg hviler meget mere i mig selv nu, end jeg gjorde i starten af tyverne. Hvordan oplever du at blive ældre? Siger du også mærkværdige ting som jeg? (ja, ordet mærkværdig er også et tegn..).

5 kommentarer

 • Kristine

  Da jeg var først i tyverne syntes jeg, at det der med “at hvile i sig selv” var noget mærkeligt noget at skrive. Jeg kunne slet ikke forholde mig til det. Men nu hvor jeg ee 33, giver det bare så god mening! Det er klart sjovest at være 30 end det er at være 20. Efter min mening. Du er ung nok til at skabe dig engang imellem men gammel nok til at dine kolleger gider høre på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Altså nu sidder jeg her, og vil også gerne have link til din skraber til brusebadet haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og trækker hjem alle 5.5 kilometer, når man får fri kl. 23 fra aftenvagt, hvis din lygte er gået ud/blevet stjålet – for man skal sgu ikke kører uden lys! 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Der sker bare et eller andet når du runder de 30…. Det har for mig været så fedt, det er 9 år siden nu, men fra min 30 års dag, hvilket også var den bedste fødselsdags fest af alle, blev tingene anderledes, overvejelserne var mere mine egne, erfaringerne gav pote, du laver hvad du har lyst til og søger oplevelser som på en måde beriger anderledes og får spor længe efter… Glæd dig og nyd det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Det bedste ved at blive ældre er helt sikkert at jeg hviler i mig selv 100%. Hvad folk tænker og mener om mig betyder ikke rigtig noget mere. Da jeg var i starten af 20’erne var jeg så usikker. Er jeg for tyk, min røv for stor, kan de nu lide mig osv. Den har jeg slet ikke mere i mine 30’ere (er 37 nu). Jeg er den jeg er og det er jeg ret godt tilfreds med. Og så længe min familie og venner fylder i mit liv og jeg er en god ven, datter, søster, kusine og kan se mig selv i øjnene, ja så er det det eneste der egentlig betyder noget og ikke hvad alle andre tænker. Ville sådan ønske at jeg havde vidst det da jeg var yngre – at det bliver bedre. Og ikke gå og spekulere så meget over hvad alle andre tænker. Jeg brugte det meste af min tid på at gå og skjule min røv, som egentlig viste sig at være min fordel, da jeg stoppede med at gemme den væk. Har aldrig fået så mange komplimenter før. Tænk hvor meget energi jeg har brugt på at tænke over det.. helt uden grund. Så piger i 20’erne… spild ikke tid på at bekymre jer sådan. I er lige som I skal være 🙂 Og det skal I nok finde ud af før eller siden med alderen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind økologisk kaffe