Se min kjole, den er blå som havet

Hvorfor din kaffe smager anderledes når du er på ferie

nescafé

Hvis du følger med på min instagram eller min snap (helsematildedk) ved du også at jeg lige har været i Grækenland. Dét var tiltrængt. Jeg havde svært ved at slappe af de første par dage og min mor sagde gentagne gange: “jamen vi skal ikke lave noget. Du skal lave ingenting“. Dét havde jeg svært ved. I løbet af et par dage kom jeg ned i “græsk tempo” og nød faktisk at lave absolut ingenting. Sammen med mine forældre – det var så rart at være sammen med dem i lang tid og indtage alle dagens måltider sammen, drikke kaffe og sidde længe ved morgenbordet.

Jeg havde taget noget kaffe med hjemmefra – nemlig den økologiske Nescafé som jeg er meget begejstret for. Jeg er ikke øko-fanatiker, men jeg vil gerne have at det som jeg indtager flere gange om ugen eller dagligt skal være økologisk. Og jeg drikker 2-3 kopper kaffe om dagen. Derfor er jeg vild med at jeg nu kan drikke økologisk. Og hvorfor havde jeg så kaffe med på ferien, tænker du. For de har vel kaffe i Grækenland. Og ja det har de – men vidste du at kaffen er tilpasset til det land, som den sælges i? Vi danskere kan f.eks. bedst lide vores kaffe mild og afrundet. I Sverige skal kaffen gerne være mere intens. Kaffen tilpasses landets smagsløg, om man vil. Kaffe er fuld af forskellige aromaer, ligesom rødvin og chokolade er. Den kan være røget, bitter og syrlig. Faktisk er kaffe den madvare som flest af os tager med os, når vi rejser udenlands. På listen er ellers leverpostej, lakrids, rugbrød og ost. Jeg skulle i hvert fald ikke risikere at jeg ikke kunne lide kaffen, mens jeg var på ferie. Men den græske kaffe var nu ganske okay – men ude godt, hjemme bedst. Den danske kaffe er bare lige mig. Hvad kan du ikke undvære på din ferie?

Sponsoreret indlæg.

1 kommentar

  • Det kan nu ellers også være ganske sjovt at prøve noget nyt. Også selvom der blot er tale om en lille ting som kaffe.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min kjole, den er blå som havet