Hvorfor din kaffe smager anderledes når du er på ferie

Jeg kan ikke klokken

IMG_4932

Jeg ligger ofte træningsprogrammer ud her på bloggen – og på snapchat næsten dagligt (helsematildedk) og jeg bliver ofte spurgt: “hvor længe var du om det?“. Sandheden er at jeg sjældent ved det. Jeg tager aldrig tid på min træning, jeg holder faktisk kun øje med uret hvis jeg skal nå noget og har travlt bagefter. Det interesserer mig ikke at holde styr på min tid. Jeg aner ikke hvor lang tid det tager mig at løbe 5 kilometer. Jeg ved ikke om jeg har været hurtigere end jeg er, eller om det er det samme som for nogle år siden. Og jeg er ligeglad. Det betyder ikke noget for mig – for mig er det bare vigtigt at træne og have det (nogenlunde) sjovt imens.

Der kan jeg desværre ikke give et svar – men det er bare endnu en grund til at prøve programmerne selv, så kan du jo tage din egen tid… God træning!

3 kommentarer

  • Jeg går heller ikke op i tiden. Sommetider træner jeg i 40 min andre 2 timer. Jeg stopper når jeg føler jeg er færdig eller ikke har lyst mere. Det er den bedste måde for mig at træne på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er så dejligt når man har det på den måde. 🙂 Træning bliver en del af ens hverdag og livsglæde, og man kan måle effektiviteten af ens træning på andre måde end om det tager en 29 min. eller 37 min. at løbe 5 km.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder sim en sund måde at træne på, og helt sikkert en jeg kunne lære af. Jeg har nemlig en kedelig tendens til at konkurrere for meget med mig selv, jeg skal lige gøre det lidt hurtigere/længere/bedre end sidste gang, hvilket til sidst resulterer i at jeg ikke kan overkomme ag skulle afsted. Næste gang jeg skal afsted vil jeg prøve at glemme alt om ur og tæller på løbebåndet 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor din kaffe smager anderledes når du er på ferie