Mine plakater - nu med 25% rabat!

Jeg kan ikke spise morgenmad to gange

Sponsoreret

IMG_2608 IMG_2610 IMG_2612  ..men det bliver jeg nødt til. For jeg træner ofte klokken 6.00 om morgenen og jeg skal have noget i maven inden da. Og når jeg er færdig med at træne, er jeg lidt sulten igen. Eller det bliver jeg i hvert fald, en times tid efter at jeg har trænet. Og jeg kan ikke spise havregryn to gange om dagen – det har jeg ikke rigtig lyst til. Derfor bliver det tit til en skål Valio – helst den med hindbær, fersken og abrikos. Produkterne fra Valio er laktosefrie – og jeg spiser dem egentlig ikke fordi at jeg ikke kan tåle laktose, men jeg kan ikke tåle så meget laktose. Da jeg var barn var jeg meget følsom overfor laktose og i mange år spiste eller drak jeg ikke mælkeprodukter. Jeg er siden vokset lidt fra det, men jeg passer stadigvæk på. Jeg kan godt få rigtig ondt i maven og hvis jeg i perioder har spist mange produkter med laktose kan jeg se det på min hud. Det ser jeg ikke, når jeg undgår laktose så vidt muligt. Jeg er ikke fanatisk med noget som helst – så jeg drikker mælk i kaffen og på mine havregryn, men så skal jeg ikke have mere mælk dén dag. Yoghurten fra Valio er let, lækker, har en god smag og jeg drysser gerne med hakkede, ristede mandler, lidt groft hakket mørk chokolade og friske bær. Det er nemt at hælde i et glas og tage med i toget – så kan jeg få fyldt op i depoterne inden arbejde og en lang dag. Næste måltid er igen til frokost – men yoghurten holder mig mæt og energifyldt indtil da.

image

Sponsoreret

1 kommentar

  • Ane Parkholt

    Uuuh det ser godt ud!! Er fu glad for madkassen fra Yummii? Jeg har fået min ind af døren igår og glæder mig så meget til ikke at være nødt til at købe frokost på Baresso i det kommende semester 😃

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine plakater - nu med 25% rabat!