Lidt til efteråret

Jeg mangler en sofa for fanden

sorvallen-chaiselong-gra__0391102_PE559870_S4

Jeg har ikke haft en sofa i snart to år. Jeg solgte også mit tv for nogle år siden og jeg savner det bestemt ikke. Men min stue indeholder derfor “kun” en lænestol, spisebord med fire stole og diverse nips, reoler, skabe og en pull-up bar (hvad ellers?). Jeg mangler en sofa. Særligt når jeg har gæster og når jeg gerne vil blogge og ligge ned imens. Jeg duer ikke til at ligge mig ind i min seng og arbejde eller se film. Sengen har to formål og det ene er at sove i den.

Derfor leder jeg efter en sofa. Nærmere en chaiselong – og jeg synes at den her fra IKEA er ganske fin? Hvad synes du? Har du andre ideer, forslag eller inspiration så skriv endelig! Jeg er dum til at indrette og jeg har virkelig brug for hjælp! Farverne skal helst være i de grå nuancer og der skal gerne være armlænd på, i hvert fald i den ene side. Hjælp!

3 kommentarer

 • Carina

  Eller tjek sofakompagniet de har fede sofaerspm heller ikke er for dyre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg er så glad for min lysegrå sofa fra Bolia. Seville med open end! Den er altså fin og fylder ikke for meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian

  Jeg har ligende chaiselong fra IKEA, bare med tilhørende sofa, den fungerer ganske godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt til efteråret