Doku + serie som du skal se

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg har gang i

11942141_870171656405476_1482199697760161909_o

Men jeg har meldt mig til Høvelte Kaserne løbet, som løber (høhø) af stablen på lørdag. Jeg har taget en af mine bedste træningsmakkere med mig – Kiki er den stærkeste jeg kender og hun giver aldrig op. Løbet er 10 kilometer langt og byder på sump, skov, mose, sø, å-løb, bakker og marker. Løbet er en del af Nordic Race og ligger mellem hård og ekstrem på skalaen. Jeg dør! Hvorfor fanden gør jeg sådan noget frivilligt? Sidst jeg lavede dét stunt kunne jeg knap gå oprejst dagen efter.. men. Det var nu også virkelig fedt!!

Det sker på lørdag hvor vi skal løbe 10.30 og jeg er spændt. Kiki og jeg er uden tvivl stærke og fit piger – men vi er satme ikke hurtige og vi er ikke ret vilde med at løbe. Hvilket vi skal. Jeg håber at vi kommer igennem det.. Hep gerne hvis du skal ud og se løbet og ellers kan du følge med på snappen (helsematildedk) og se om jeg overlever! Og skal du selv løbe løbet: du er pisse sej og held og lykke!

2 kommentarer

  • Nogle gange skal man jo udfordre sig selv – du bliver glad for det bagefter. God kamp!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Held og lykke! Kunne også godt selv tænke mig at løbe Nordic Race, men ved sgu ikke om jeg tør 😛 Sejt at du gør det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Doku + serie som du skal se