Jeg kan ikke spise morgenmad to gange

Jeg vil væk!

f7c5731927cfe0d14f6a095cfd95193f

Til februar planlægger min bedste veninde og jeg at smutte en tur til Thailand. Min veninde bliver 30 år og dét vil vi gerne fejre på en strand i bikini og med en drink i hånden. Men. Jeg har kun været i Vietnam og det er nogle år siden og min veninde var sidst i Thailand da hun var 18 år. Vi har brug for hjælp!

Vi tænker lidt at flyve til Phuket og tage videre derfra – vi rejser ikke med rygsæk, men det skal heller ikke være luksus. Tæt på stranden og vi vil gerne opleve noget. Vi vil ikke ride på elefanter eller fodre dyr i lænker – jeg er ikke så glad for at dykke, men ellers er vi rimelig eventyrlystne.. Hæhæ.

HJÆLP! Skriv gerne tips, tricks og no-go’s i kommentarfeltet. På forhånd mange tak!

8 kommentarer

 • Cecilie

  Hvad er jeres forventninger? Skal der være gang i den? Skal det være Bounty strande? 🙂

  Personligt kan jeg bedre lide krabi en Phuket, men det er kun fordi at det var ALT for mange turister i Phuket. Men kombiner evt. Phuket/krabi med Phi Phi. Og hvis i er friske på en 6 timers rejse er Koh Lipe det smukkeste.

  I kan også vælge at rejse øst på. Der er Koh Samui, Koh tao og Koh Phangan (full moon party ) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Koh Phi Phi og Koh Tao kan begge stærkt anbefales hvis i er til strande og snorkling – nok det smukkeste vand jeg nogensinde har set og jeg har rejst på 4 kontinenter. Det interessante ved dem er, at deres undervandsliv er helt forskellig fordi Phi Phi ligger på den side der blev ramt af tsunamien i 2004. For mig er Phuket, Krabi og Koh Phangan alt for turistet. Jeg vil også til Thailand igen!
  http://Www.chapter8.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er kæmpe fan af koh Samui! Var selv på rundrejse i Thailand og det var højdepunktet! Evt book en bådtur med koh Samui boat ride det koster ca 600 kr og er helt fantastisk med mad og det hele! Ellers ark bar på koh Samui er rigtig godt hvis man vil ud! Ellers prøv at læs under “travel” på min blog der er en del fra Thailand med spisesteder osv 🙂 Og i Bangkok ville jeg helt sikkert besøge kongepaladset! Så smukt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Ta et smut forbi Koh Samui. Der er lækkert og meget badeferieagtigt. Jeg har lige været der i sommeren, og der er både mulighed for bådture med snorkling, zipline i en kabelpark, svømme med delfiner osv. En bådtur med snorkling kan virkelig anbefales (:
  du må skrive, hvis du beslutter dig for Koh Samui og mangler tips (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige været en måned i Thailand (godt nok backpack), men fik oplevet både syd og nord og en masse forskellige, fede oplevelser. Kan klart anbefale at tage nordpå også, hvis I får mulighed for det og ellers Koh Tao, hvor I kan tage dykkercertifikat. Jeg har lavet en guide på bloggen med flere tips 😉
  http://anna-mad.dk/2016/05/rejse-og-spiseguide-til-thailand/
  Kh Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg var storfan af trekking i junglen med en light udgave af riverrafting, en brandvarm kilde midt i ingenting, elefantridning som transport (tænker man kan vælge det fra) og overnatning i lokale små landsbyhytter. Mange trekker i chiang Mai. Er I til vild fest er Kho Phangan og full moon party en fed oplevelse. Vi overnattede tilmed på et danskejet hostel (ja, knap så eksotisk men skønt med en rugbrødsmad med tun og æg som tømmermændsmad). Same same hedder det 😉 Glæd jer! Jeg elsker Thailand og de mange muligheder for storby, jungle og strand og daseferie – til ingen penge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Tag til Mexico i stedet for 😀 det er paradis!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er lige kommet hjem fra en ferie til Thailand, og denne gang tog jeg med min kæreste til Koh Chang og Bangkok. Vi fløj til og fra Bangkok og tog så en minibus ud til koh Chang (cirka 5 timers tur).. Jeg vil klart anbefale koh Chang, da det er langt billigere end Phuket, man får virkelig noget for pengene her. F.eks: En heldags bådtur med mad og drikke, til blot 100 kr pr. Person, der besøger man de flotteste sandstrande, totalt Bounty! Koh Chang har bare det hele (bo på White Sand Beach), også kan det kombineres med nogle dage til Bangkok, hvor man kan opleve storbyen med al dets charme.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan ikke spise morgenmad to gange