Sådan så jeg ud som 18-årig

Se min kjole, den er blå som havet

IMG_1219                             IMG_1233

Jeg elsker kjoler og jeg går gerne i farverige kjoler så tit jeg kan komme til det – selvom vejret pt. er elendigt. Jeg fryser efter en uge i Grækenland. Øv. Ikke destomindre – jeg har stadig kjole på. Og særligt den blå, som jeg viste på min instagram har i spurgt efter og linket er lige her! Den koster 279 kroner og jeg har den i en størrelse 36.

Søde Vibe er med nederst på billedet, hun har været savnet mens jeg har været ude og rejse og lige nu spiser vi sushi og drikker rosé. Det er vel tirsdag. Følg med på snapperen: helsematildedk.

Rigtig god dag!

Affiliate.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan så jeg ud som 18-årig