Jeg mangler en sofa for fanden

Status på kærligheden

12794511_10207360387260402_9015041183237773942_n

Det er nok det I spørger mig mest om: om jeg dater og om jeg ser én.

Der er ting som jeg ikke vil skrive om på bloggen. Tror det eller lad være – men jeg har grænser. Selvom jeg er totalt ærlig med mange andre ting, så er sådan noget som kærlighed og om hvorvidt jeg dater eller ej, ret personligt i min verden. Jeg har dog skrevet om mit dating- og kærlighedsliv før. Læs f.eks. om nogle mindeværdige/grusomme dates her, om at date som blogger og noget om de regler der følger med her.

Jeg dater ikke. Det har jeg ikke gjort i snart 6 måneder. Jeg orker det ikke. Af den grund har jeg også slette både Tinder og Happn, selvom det var skæg tidsfordriv og selvom du nemt kan finde hvad du søger (med mindre du søger kærligheden og så behøver jeg vist ikke skære dét mere ud i pap. Undskyld mor). Jeg savner slet ikke de app’s, for det tog enormt meget af mit fokus og i virkeligheden havde de kun den funktion at minde mig om, at jeg ikke havde en kæreste men ledte efter en. Og det gør jeg ikke. Altså leder efter en kæreste. Jeg har det rart alene. Og desuden er der hermetisk lukket for mit hjerte. Da jeg sagde dét til min veninde spurgte hun hvad hermetisk betød og jeg forklarede hende det. Hun sagde efterfølgende: “dit hjerte er vakuum pakket“. Og det er vist hvad det er. Lige nu kan jeg godt lide at bo alene, klare mig selv, gøre hvad jeg vil, når jeg vil. Jeg tør ikke åbne mig og jeg kan ikke lige nu. Det er en fase og det er helt okay. Jeg tror det er godt for mig at prøve, at stå på egne ben. Og det klarer jeg virkelig fint og dét er en rar oplevelse at have med.

Det betyder ikke at der ingen mænd er i mit liv. Men jeg dater ikke – for jeg leder ikke efter en kæreste. Lige nu har jeg det bare sjovt. Så behøver jeg vist heller ikke at skære dén mere ud i pap.

Når og hvis der kommer en mand ind i mit liv, som får skovlen under mig (velkommen til rodebutikken, indgang på eget ansvar…) – så tror jeg at vil have lyst til at dele det med jer.

Og tak fordi I spørger ind til hvordan det går med kærligheden – i er skide søde og omsorgsfulde og jeg er vild med jer. Kys!

4 kommentarer

 • Lone Grønborg

  Jeg er på en måde stolt af dig, fordi du har set lyset!
  Nyd din ungdom-kæresten skal sgu nok komme- din indslag forleden om din kærlighed til din far, gjorde rigtig indtryk på mig, fordi jeg har akkurat det samme forhold til min mor. Jeg mistede min far, da jeg var nitten- det var ikke så let, men min mor har altid været der-også når jeg var indlagt for mine spiseforstyrrelser. Ved min sepsis, troppede både min mor og min stedfader(han er min far nu) op hver dag på Rigshospitalet. Jeg elsker de to mennesker så højt, at jeg ikke kan beskrive det OG jeg har samtidig en rigtig dejlig kæreste-men søde jeg er joogså 46.
  Da jeg var ved at dø, gik det op for mig, hvor meget, jeg endnu ikke havde af verdenen og livet- det er jeg i fuld gang med nu og du har jo masser af tid, til at gøre det samme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper

  Yes… Dvs chancen er der 😉😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej Mathilde. Tusind tak for dit indlæg. Jeg er i samme situation som dig. Leder ikke efter en. Og jeg har veninder som syntes jeg er virkelig mærkelig fordi det ikke er det der betyder noget for mig pt. Jeg er selv i en fase hvor jeg lige skal finde begge ben at stå på, og hvor mænd ikke lige er topprioritet. Har det fint selv, og har brug for ro. Så hvor er det dejligt du skriver som du gør. Så er jeg altså ikke mærkelig og alene…. Tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • #nordisk1970

  Du er sgu sej og så fantastisk nede på jorden.
  Jeg har en klar opfattelse af, at hvad du end sætter dig selv i “klemme” med – så skal du nok komme lige nøjagtig i den retning du ønsker ☺☺ Knus fra insta

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg mangler en sofa for fanden