En uge fyldt med solskin - også i maven.

Ting dig som træner ikke kan leve uden

13686520_10208459632100836_4011808188237428553_n

…eller ting som jeg i hvert fald ville have svært ved at leve uden. Jeg sveder tit, træner mange gange om ugen og der er bare visse ting, som gør det lidt nemmere at være en træningspige:

 • Tørshampoo. Har reddet min manke utallige gange. Jeg kan bedst lide denne og bruger den kun i tørt hår og når jeg f.eks. ikke har svedt nær så meget (f.eks. hvis jeg kun squatter eller træner teknik). Træner jeg “almindeligt” så skal håret vaskes. Jeg vasker i øvrigt altid mit hår to gange. Det har jeg lært af min frisør. Første omgang shampoo fjerner det beskidte, om man vil og knalder du endnu en omgang shampoo i efterfølgende, så kan den rent faktisk få lov til at do it’s thing. Jeg har gjort det i mange år og det virker altså. Og så balsam hver eneste gang og en hårkur én gang om ugen. Slut med hårtips for denne gang.
 • Hårelastikker som duer! Jeg har så mange gange sprunget en elastik enten før eller under træning og jeg magter ikke at træne med løst hår. Det er alt for langt og alt for tykt og det ser sku’ også dumt ud. Derfor har jeg altid 3-4 af de her i tasken – jeg har ekstremt tykt hår og de her holder bare. Og de holder længe. Varm anbefaling herfra!¨Og så koster 8 stk. 29 kroner.
 • Tights som er højtaljede, ikke flasher dine balder når du er nede i en dyb squat – og sådan et par behøver ikke at være dyre. De her koster f.eks. 299 kroner og består testen hos mig. Nike plejer også at være et godt valg, men test dem eventuelt i prøverummets utaknemmelige lys, inden du tager dem med hjem.
 • Jeg har en lille barm og den er jeg faktisk glad for. På grund af størrelsen på mine bryster, har jeg ofte tænkt om sportsbh overhovedet var nødvendigt. Det testede jeg i min sommerferie, hvor jeg løb en tur rundt om søerne uden. Det kan man altså ikke. Trods min lille barm gjorde det nas og det så sikkert også skægt ud – hop hop hop, op og ned og op og ned. Derfor er sportsbh altså et must hos mig og jeg er glad for dem fra H&M som typisk koster 199 kroner. Ellers køber jeg min bh’er her og sådan en som den her holder på sagerne, om man så må sige.
 • Jeg bliver kaldt for Bruseren til træning og det er ikke uden grund. Jeg sveder som en sprinkler og det kommer allerede til mig under opvarmningen. Jeg elsker at svede (og jeg har som sådan heller ikke et valg..) men når jeg skal cykle hjem, kan jeg godt komme til at fryse. Så plejer jeg at smide trøjen og lyne en hoodie på. Den her er jeg svært begejstret for og jeg bliver aldrig træt (eller for gammel, I hope) til grå hoodies.

Hvad har du svært ved at leve uden?

affiliate links.

5 kommentarer

 • Sara

  Og til dem med større bryster, kan jeg anbefale sports bh’erne fra change. Suuuuuper grimme, men de holder altså virkelig styr på sagerne. Jeg ved seriøst ikke hvad jeg gjorde før jeg købte dem, for det har ændret mit træningsliv så meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Årh du er simpelthen så smuk! Jeg bliver altid glad af at læse din blog 🙂 Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt med fine tips! Tak 🙂

  Jeg træner selv i Nike tights. De holder bedre end mine Adidas som hurtigt bliver gennemsigtige desværre. Og mine sportsbher er fra Trust og holder på alt!
  Jeg fletter som regel mit hår. Det kan blive for tungt nemlig hvis det kun er i en hestehale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Strømper, ordentlige strømper, der ikke falder ned eller har en syning der gnaver, for det er bare for irriterende. Jeg træner også crossfit og kan ikke undvære ordentlige håndledswraps!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Gymnastic straps, afholder mine hænder fra at blive mere rug end de ellers ville. Jeg har anlæg for meget hård hud.
  Gode sko bør være på toppen af enhver liste, alt andet er luksus sammenlignet med dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uge fyldt med solskin - også i maven.