Jeg ved ikke rigtig hvad jeg har gang i

You need to rest

13912796_10208676133713241_1431838359979754152_n 13934601_10208676132673215_1707609089644602282_n

Jeg har skrevet om det en del gange før – restitution og hvordan jeg forsøger at gøre det. Jeg har som udgangspunkt 2 hviledage om ugen, men lige for tiden bliver det kun til en enkel. Mine hviledag er dog sjældent stillesiddende, enten cykler jeg eller går en lang tur. Jeg kan så godt lide at bevæge mig og på hviledag er en rask gåtur altså virkelig lækker, så musklerne løsnes op.

I nogle perioder – så har jeg lyst til at træne mere og er så heldig at have tiden til det. Andre uger er jeg presset og når måske “kun” 5 træninger. Når jeg træner så meget, så skal jeg også restituerer og jeg har igennem nogle år været afhængig af magnesium i forhold til mit aktive liv. Det er simpelthen det kosttilskud som jeg har mærket mest effekt af. Jeg tager altid magnesium og det var faktisk også det eneste jeg havde med mig på min ferie. Sammen med jerntilskud, som jeg tager fordi jeg 1) er kvinde, 2) er bloddoner og 3) ikke spiser kød.

Magnesium er vigtigt i forhold til vores stofskifte, vores søvn og vores knogler. Jo mere du træner – jo mere magnesium har du faktisk brug for. Magnesium mistes blandt andet gennem sved, og jeg bliver altså kaldt for “Bruseren” til træning, derfor sørger jeg også for at få min magnesium. Du kan ikke som sådan overdosere magnesium, da det som kroppen ikke har brug for, udskilles igennem nyrerne og din urin.

Jeg har før i tiden taget magnesium som tabletter og jeg gør det også på de dage, hvor jeg har trænet ekstra hårdt. Men nu bruger jeg ganske enkelt en spray. Magnesium på spray. Er det ikke smart? Jeg har som sagt lige været ude og rejse og jeg vil så gerne bevare min kulør, som jeg ærlig talt knoklede lidt for på min rejse. Derfor smører jeg mig ind i creme 2 gange om dagen. Det er ret praktisk – for én af gangen smører jeg mig ind i magnesium, som dermed optages igennem huden. Der skal 5-10 pust til (10 pust indeholder 150 mg. magnesium) og det er en olie som hurtigt tørrer ind. Du skal højst bruge 20 sprøjt om dagen. Du kan opleve en let, prikkende fornemmelse når du sprøjter magnesium på huden – det betyder at du mangler magnesium og det vil langsomt ophører hvis du fortsætter med at bruge sprayen. Jeg har også brugt den på mine lægge (den spray hedder “Recovery” og er seriøst et must hvis du træner!) da jeg havde trænet ben og virkelig var øm. Et par timer efter var mine muskler langt mindre spændte. Jeg er ret stor fan af konceptet – vitaminer på spray! Du kan købe produkterne i Matas og i helsekostforretninger. En spray koster 224 kroner og den holder længe, den har omkring 800 sprøjt i sig. Du kan læse mere om magnesium på spray og andre vitaminer på spray lige her.

Jeg har fået lov til at udlodde en magnesium-præmie! Du kan vinde en gaveæske med tre magnesium-sprays: den originale, joint og recovery og derudover 1 kilo magnesium badeflager, som du kan bruge i fodbad eller karbar. Jeg tager fodbar én gang om ugen og jeg har netop testet magnesium og den er rigtig lækker. Den dufter ret kraftigt, men blødgøre fødderne og mens du sidder med fødderne i vand, optager din krop magnesium. Smart! Gaveæsken har en værdi af 841 DKK.

For at deltage skal du svare på følgende: Findes der magnesium i mandler?

Jeg trækker en vinder d.22/8! Held og lykke!

Sponsoreret indlæg.

 

87 kommentarer

 • Julie Bjørn

  Om der gør! Mandler er faktisk en rigtig god kilde til magnesium!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Ea Johansson

  Mandler er en god kilde til magnesium.. 👌 Jeg ville elske at vinde, da min fibromyalgi kalder på ekstra magnesium, så det kunne være lækkert at prøve.. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Madler og andre grønsager er en vigtigt kilde til magnesium,så ja 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  JA 🙂 SHIT en god præmie. Jeg kan heller ikke undvære min magnesium og døjer tit med lægmuskler efter løb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette

  Jeg elsker din blog og denne konkurrence😀
  Stort ja fra kostvejlederen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej!
  Ja det gør der!
  Jeg har aldrig hørt om, at det kan fåes på spray. Jeg døjer med ømme ben – og nu starter håndboldtræning i næste uge foruden min styrketræning og løb som jeg også dyrker! Det kunne være så fedt at vinde! Jeg krydser fingre👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det gør der nemlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca Christiansen

  Det lyder spændende! Det ville være sjovt at prøve 🙂 Og ja, der er mangnesium i mandler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ja det gør der 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hansen

  Ja, det er der! Krydser fingre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jee

  Ja ☺️ En super god kilde til magnesium

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ja, det gør der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Ja, mandler indeholder magnesium 🙂 Det lyder vildt spændende med magnesium på spray!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Pedersen

  Jeps, det gør der 👊🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ja 😊
  Og for dælen jeg ville gerne ha’ prøvet det den anden dag, da jeg var helt smadret på dag 2 efter træning 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina V.

  Ja, det gør de 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Ja der gør så 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Ja, der findes magnesium i mandler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catarina

  Ja det er der 🙂 hvor vil jeg gerne vinde de sprays! Jeg er selv begyndt på at spise magnesium pga kramper efter løb, men min mave kunne ikke tåle det så leder efter et alternativ – og taadaa 😀 krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Albrechtsen

  Det gør de helt bestemt ! Jeg har ligefrem skrevet min bachelor opgave om hvorvidt afgiften på nødder, set fra juraens side, kan fjernes – hvilket den kan ! Så jeg krydser fingrer for at politikkerne snart tager sig sammen og fjerner afgiften, så vi kan få de lækre nødder noget billigere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Ja, der er magnesium i mandler. Jeg håber at vinde den fine, lækre præmie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jada. Mandler er en rigtig fin kilde til magnesium. 😊 👍 👌 💪 Sikken en lækker præmie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Kristine

  Jeps, der er magnesium i mandler.. Krydser fingre 🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Dahl

  Ja, der er magnesium i mandler 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Ja, der er magnesium i mandler. 🌼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Dét gør der i hvert fald. Og faktisk finder man også magnesium i solsikkefrø, havregryn, bønner og græskarkerner… det findes i mange fødevarer. Dog ikke helt så koncentreret. Jeg har længe ville prøve sprayen, så det ville være sindssygt lækkert med sådan en gave dér. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Ja, det gør der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Uh, som gymnasieelev uden den store økonomi ville sådan en gaveæske være spændende at vinde! For selvom der findes magnesium i mandler, er det jo ikke så koncentreret eller muligt at give specifikt til et område. Foruden at der ikke altid er mandler i huset-det smager det nu for godt til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette ❤️

  Ja, mandler er også en kilde til magnesium 👌😊
  Mit ene knæ svigter mig total i øjeblikket, og gør så ondt. Aner ikke hvad der er med det, rart er det ikke. Men det lyder jo genialt med sådan en spray, og hvis det kan tage smerterne er jeg verdens gladeste 🙋 😍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Jaaaaa, der er også magnesium i mandler 🙂
  Det er da bare møg smart med magnesium på spray !! Jeg er allerede kæmpe fan – det ville min konstante ømme krop blive meget glad for 🙏🏽❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Prüsse-Nielsen

  Ja, det gør der 😀😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ja der er magnesium i mandler, omkring 260 mg pr 100 g.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Janner

  Ja! :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Krogh

  Ja! Mandler indeholder magnesium 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Grodt

  Ja det gør der 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Haarslev

  Ja 100 gr mandler giver dig 265 mg magnesium

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Dissing

  Jep – mandler er rige på magnesium
  (Skrevet med trætte og ømme lår efter endnu en hård træningsuge, der bla bygger op til maraton i oktober)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmina Larsen

  Ja, der er magnesium i mandler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ja, det gør der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Ja, der findes magnesium i mandler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Ja det gør der! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Nygaard

  Ja det gør der. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina R

  Jeps det gør der

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Ja der er magnesium i mandler 💪👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie S

  Jaa, der er magnesium i mandler 🙂 Jeg ville blive super glad hvis jeg vandt, åh altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zilje

  Wauw bedste inspiration og præmie – vil vildt gerne prøve dem af på min spændte hoftebøje, ku være sejt hvis magnesium spray er løsningen på mit flere år lange problem.

  Og svaret er ja, mandler indeholder magnesium <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Andersen

  Sikke en fed konkurrence. Jeg døjer meget med migræne og den osteopat jeg går ved, har anbefalet mig at prøve Magnesium som olie, men jeg har aldrig fået det prøvet. Derudover døjer jeg meget med smerter i benene, måske dette er svaret. Jeg krydser alt, hvad jeg kan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth V

  Hep, der findes magnesium i mandler. 🙂

  God weekend! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Skøn gave <3 🙂 Ja, der findes magnesium i mandler. Tak for en ærlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Svaret er ja det gør der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie F

  Hej Matilde 🙂 Først og fremmest tak for en inspirerede blog, jeg elsker at følge med! Jeg spiser også selv magnesium hver dag dog på tabletter, hvilket jeg har gjort siden jeg fik konstateret kompartmentsyndrom. Jeg synes, det lyder spændende at prøve magnesium på spray, så det håber jeg, jeg kan vinde, ved at skrive at: Ja der er Mg i mandler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie R.

  Ja, der er masser af magnesium i mandler, men skulle det glippe at spise dem er det da fantastisk at kunne spraye sig til mere magnesium!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  JA, der er magnesium i mandler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  JA, det gør der 🙂

  kunne virkelig godt tænke mig at prøve magnesium på spray 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en skøn og brugbar præmie, som jeg virkelig gerne vil prøve!
  Svaret er ja – der er magnesium i mandler. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kari

  Ja 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja – der er magnesium i mandler 😀.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det gør der i den grad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monika

  Ja👍🏼Der er magnesium i mandler😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja der findes helt sikkert magnesium i mandler 🙂 Kunne virkelig godt tænke mig at prøve magnesium på spray 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeps der er magnesium i mandler😉 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Ja, der magnesium i mandler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Yir det er der 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Gabriela

  i 100 g mandler er der 265 mg magnesium:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Ja, der er magnesium i mandler 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det lyder lidt syret, har aldrig før hørt om magnesium på spray, men sejt koncept!
  Og ja, der er magnesium i mandler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ja, der findes magnesium i mandler! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ja, det gør der. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Rud

  Ja det gør der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina holk

  Ja der er så 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Skip

  Ja, der findes magnesium i mandler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Skip

  Ja, det gør der :-). Der findes magnesium i mandler!
  (kom til at skrive forkert mail i forrige besked – ups)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Møller

  Ja, der findes magnesium i mandler.
  Sikke en fed præmie – jeg krydser alt, hvad der kan krydses 👏🏻✌🏻️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Det er der bestemt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Hougaard

  Ja det gør der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ja det kan du tro de gør 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ja det gør der 😊 Krydser virkelig fingre for disse, det er jo genialt, og syntes også at have hørt at magnesium faktisk optages bedre gennem huden end hvis man tager det som tabletter. I hvert fald en lækker præmie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Ja det gør der. Jeg er ligesom, du selv skriver, en bruser under træning. Så tænker at dette tilskud vil være godt for mig. Så jeg krydser fingre for at jeg vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Ja 🙂 Lækker præmie, krydser fingre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Klinke

  Selvfølgelig findes der magnesium i mandler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Graabeck-Wintcentsen

  Ja der gør 🙂
  Jeg tror virkelig et tilskud magnesium er præcis, hvad jeg har brug for! Smutter ned i den lokale helsebutik med det samme 😍👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ja, der findes magnesium i mandler 🙂

  Jeg har ofte ‘restless legs’ om aftenen når jeg skal sove og det er SÅ irriterende, for det gør, at jeg har svært ved at falde i søvn. Derfor kunne jeg vildt godt tænke mig at prøve magenesium-produkterne :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Ja, det gør der 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie

  Ja, det er der 🙂
  Jeg har problemer med muskelsmerter flere dage efter træning trods langt træningsforløb, og derfor skal dette produkt prøves! Tak for anbefalingen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Si senorita! 😉
  Jeg er lige flyttet til Norge i denne uge, og kosttilskud (og egentligt også bare mandler…) er sgu dyre her. Jeg håber, jeg er heldig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Arildsen

  Ja der findes magnesium i mandler 🙂

  Virkelig lækker præmie som jeg virkelig ville nyde til fulde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg har gang i