Om at danse nøgen. Uden at trække gardinerne for.

Gammel kærlighed ruster aldrig

IMG_1736

Se lige dem her. Er de ikke dejlige? Det er min mor og det er min far. Mine elskede forældre. De har været kærester og gift i 30 år. Mega sindssygt og totalt umoderne-agtigt. Det er sjældent at jeg møder mennesker på min alder, hvor deres forældre stadigvæk er sammen. Det er mine og det er jeg lykkelig for. Der er 14 år imellem dem og jeg har kun hørt dem skændes én gang. Der smed min far en pude efter min mor, som valgte at grine og så var dét ligesom dét. De er uenige om mange ting, men grundlæggende respekterer de hinanden og man kan mærke kærligheden imellem dem. De har oplevet at miste et barn og de har kæmpet sig igennem det, sammen. De har holdt sig oppe for hinanden og givet hinanden kærlighed, på trods af gigantisk hjertesorg. Dét har jeg stor respekt for og det elsker jeg dem særlig højt for. De kunne så let være gået til, forstene og aldrig blive hele igen.

De er kærlige overfor hinanden og det har de aldrig skjult. De er symbolet på kærlighed for mig og jeg ved at ægte kærlighed findes og kan holde i mange år. Dét vil jeg også gerne have en dag og jeg tror at jeg vil finde det.

God lørdag og tak fordi du læser med – det betyder mere end du aner. Kys.

2 kommentarer

 • Tillykke med dine dejlige forældre 🙂
  det er så smukt, når par holder sammen hele livet 🙂
  Du ønskes en super skøn søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke med dine forældre, hvor er det dejligt at høre :)mine forældre har også haft 30 års bryllupsdag i år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at danse nøgen. Uden at trække gardinerne for.