Vibe's sexede muffins

Jeg har snart fødselsdag..

..og jeg er typen som glæder mig voldsomt. Ligegyldigt hvor gammel jeg bliver. Åbenbart. For jeg bliver altså 29 d.1 november. Ja der er muligvis mere end en måned til, men jeg er allerede begyndt at finde på ønsker. Det har jeg faktisk gjort siden sommer, men hvem tæller.

Min ønskeseddel ser pt. således ud:

Stolbjerg_Copenhagen_N_glering_Key_Buddy_Cognac_Me

Cognacfarvet nøglering med messing nøglering ønsker jeg mig – med mit navn på, selvfølgelig. Er den ikke bare fin?

1403164883_XXR1426-GM

Carre ring – som jeg efterhånden samler på. Den første fik jeg da jeg blev 25 år, den gav min lillebror og mine forældre mig. Den betyder enormt meget for mig. Nu har jeg fundet en ny skat, som jeg virkelig har forelsket mig i. Find den her.

PU112A063-C11@12

Jeg blev forelsket i de her sko, da jeg så dem på en 10-årig. Ja det ved jeg egentlig ikke hvad man skal tænke om. Anyways så elsker jeg dem og jeg behøver dem. De passer perfekt til min nye vinterfrakke. Find dem her!

2 kommentarer

  • Alice

    Man må gerne glæde sig til sin fødselsdag. Jeg glæder mig også til min, der er et par dage før dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fede ting du ønsker dig. Specielt ringen.
    Tillykke med dagen!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vibe's sexede muffins