Frokost i KBH - anbefaling

#jegerheltalmindelig

jegerheltalmindelig

Tights her, sportsbh her. (affiliate)

Jeg er helt almindelig. Det er et hashtag jeg godt kan lide at bruge. For jeg er helt almindelig og jeg har før skrevet om det her på bloggen. F.eks. her og her skriver jeg om hvor nemt det er at være en størrelse 36. Fornem ironien.

Hvorfor bruge det hashtag? Fordi der er mange unge piger og unge kvinder, som følger med i mit liv. Jeg poster flittigt og det har jeg egentlig tænkt mig at fortsætte med. Fordi jeg gerne vil vise noget andet, end det vi måske er vant til at få vist på de sociale medier. Jeg er tæsketræt af photoshop og jeg er træt af det ideal, som jeg synes at jeg ser meget på de sociale medier. Jeg vil gerne vise en anden version. Vise at jeg har et andet ideal og at jeg er lykkelig i det. At jeg ikke stiler efter at være tyndere, mere muskuløs, lave om på mig selv. Jeg kan godt lide min krop som den er. Selvfølgelig har jeg fejl og selvfølgelig ser jeg dem – nogen dage mere end andre. Men jeg gider ærlig talt ikke at bruge mit liv på sådan noget. Når jeg engang ligger for døden, så vil jeg ikke tænke over hvordan min krop så ud som 25-årig. Hvor meget jeg vejede. Hvordan mine strækmærker så ud på mine lår og hvad folk mon tænkte om dem. Jeg håber at jeg vil tænke på den familie, som jeg forhåbentlig har fået skabt mig og jeg håber at jeg vil tænke på mine indre værdier og hvad jeg gav videre til andre mennesker.

Du bliver mere lykkelig, fordi du lever op til et eller andet ideal. Det tror jeg ikke på. Jeg tror på at du og jeg skal have mere fokus på hvad der er indeni os. Vores indre værdier. Om jeg er et godt menneske, om jeg er rar at være sammen med og om jeg kan tænke på andre end mig selv. Så skidt pyt med de strækmærker. De betyder ikke en skid. Fuck idealet! #jegerheltalmindelig og dét er mit ideal!

4 kommentarer

 • Kirstine

  Hej Mathilde.
  Jeg vil bare sige at jeg har fulgt din blog længe – i flere år – og jeg fornemmer at den har taget en vis ændring de sidste måneder. Og jeg elsker det. Aldrig har du inspireret mere end netop nu.. Bliv endelig ved med at være helt almindelig og helt fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helsematilde

   Din besked gjorde og gør mig enormt glad. Mange tak! Du kan tro at det varmer mit hjerte. Tak fordi du følger med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Sikke nogle lækre tights! Er de gennemsigtige når man squatter? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helsematilde

   Nej de holder tæt 😉 Og jeg har endda store balder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frokost i KBH - anbefaling