Det må ikke være kompliceret at være sund

S-K-O-E-N-E!

Indlægget er sponsoreret

IMG_2624 IMG_2620

Dyrker du crossfit eller på anden måde styrketræning – så har jeg fundet de perfekte sko. Og det ved jeg bare. Jeg har nemlig testet flere sko end de fleste. Jeg har dyrket fitness i snart 10 år og jeg har fandeme trådt nogle i nogle sko. Nogle mere end andre. Reebok sko er altid bomben. De sidder altid som de skal, de er gode til det som de er skabt til og de holder. De Reebok jeg kører på nu (altså inden jeg fik øjnene op for den nye model) har holdt i snart 2 år. Og næsten 500 timers crossfit. Plus det løse! Det er altså en god sko.

Men. Intet varer evigt. Og selvom mine gamle Reebok stadigvæk er gode til formålet (som er at være tæt på at kaste op til crossfit, ofte) så trænger jeg til et par nye. De er blevet lidt slidte af sved og vaske. Og så synes jeg at de nye Reebok er flottere – og ja! Det betyder altså noget, når man er herre klam til træning. Smurt ind i kalk, sved, blod og sågar tårer (hvis du dyrker crossfit, så ved du hvad jeg taler om!).

IMG_2632 IMG_2637

Det er vigtigt at have gode sko på – også når man træner. Jeg går ikke på kompromis med det. Det duer ikke at få vabler eller have for små eller for store sko på. Når du træner, så skal du kunne have dit fokus 100% dér. Du skal kunne presse dig selv til det yderste og give dig selv fuldt ud. Og det kan man altså bare ikke, hvis fødderne gør ondt. Reebok er perfekte til min fod og er, trods de er sorte og meget træningsagtige, ret feminine. Og så matcher de til alt mit træningstøj og ja! Det er også vigtigt!

Reebok er min favorit, når det kommer til fodtøj. Jeg træner faktisk ikke rigtig i andet. Pasformen holder, det er kvalitet og jeg kan ikke mærke at jeg har dem på. Og det er bare virkelig rart, når du kan mærke alle andre steder på din krop. Crossfit og styrketræning er hårdt (og skal gerne være hårdt!), og det er vigtigt at du har godt fodtøj på, som støtter de rigtige steder og som giver dig den bedste oplevelse. Det skal være sjovt at træne. Jeg kan varmt anbefale Reebok – jeg bruger dem selv og jeg er yderst begejstret. De er virkelig et godt køb og en god investering. De holder til 500 timers træning. Mindst.

Indlægget er sponsoreret.

1 kommentar

  • Katrine

    Hej Matilde. Jeg har fuldt dig i mange år efterhånden,derfor er denne besked måske lidt outdated. På et tidspunkt skrev du om, hvordan du bruger fivefingers sko til styrketræning. Bl,a. inspireret af dig, købte jeg et par, som jeg er vildt glad for. Er der en bestemt (træningsmæssig) årsag til, at du er gået væk fra dem?
    Hilsen Katrine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det må ikke være kompliceret at være sund