Gammel kærlighed ruster aldrig

These shoes were ment to work out in..

Sponsoreret

IMG_2662

Du som træner ved det. Skoene er ret vigtige. De skal ikke klemme, være forkert formet til dine fødder, de skal ikke være for tunge og for klodsede. Sådan har jeg det i hvert fald. Jeg skal helst ikke mærke at jeg har sko på, når jeg træner. Der skal jeg kunne have fokus på hvad jeg skal træne. Jeg har skrevet om mine nye sutter fra Reebok – læs eventuelt første indlæg her.

reebook

Nu har jeg trænet med dem mange gange efterhånden – og jeg bliver mere og mere begejstret. Udover at skoene er rare at have på – så er de også lette hvilket gør f.eks. boxjumps og det at sjippe nemmere og bedre for fødder og ben. Så er de også ret feminine og har en smule lyserødt på sig, lige præcis nok til at jeg kan lide det. Jeg kan varmt anbefale dem. Jeg bruger normalt en 38-38,5 og mine Reebok er en 38 og passer perfekt.

Igår trænede jeg fra morgenstunden med søde piger. Vi lavede en team WOD (Workout Of the Day):

14264813_10208925667951441_499477739192024666_n

Vi var tre piger i alt og skulle dele alle gentagelserne. Således at vi hver skulle ro 500 meter, lave 50 HSPU hver, 50 TTB osv. Programmet kan nemt skalleres – f.eks. kan HSPU laves om til push ups, TTB kan laves om til K2E eller mountain climbers. I virkeligheden kan man lave de øvelser man bedst kan lide og er bedst til – men holde sig til konceptet af denne workout. Så altså en team wod – én person arbejder af gangen og 50 gentagelser af hver øvelse pr. mand. God træning! (Jeg deler forresten ivrigt ud af mine træningsprogrammer på min snap: helsematildedk)

IMG_2666

Sponsoreret

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gammel kærlighed ruster aldrig