Single.

Ting som får mig til at græde

83565009-ihwpun

Jeg græder ikke så tit længere – det er rart. Det indikerer jo at jeg ikke længere er nede og bide i græsset, som jeg ellers har gjort noget så rigeligt de seneste par år. Er du helt ny på bloggen kan du læse mere her, her, her og her.

Men. Jeg kan stadig godt finde på at græde og det ser jeg ingen skam i. For mig er det lige så naturligt som at grine. Jeg kan finde på at græde over:

 • dyr som bliver behandlet dårligt. Dumme videoer i mit facebook feed, som mærkelige mennesker enten har valgt at dele eller like (?!).
 • søskende som enten viser omsorg overfor hinanden eller som konstant er i krig med hinanden (efter at være blevet enebarn som 25-årig forstår jeg bare ikke hvordan man ikke kan elske sin søskende).
 • fødsler. Jeg græder hver gang jeg ser en. Om det så er i De Unge Mødre. Jeg synes det er så smukt og det berører mig hver eneste gang.
 • når mine veninder er kede af det. Når deres hjerte bløder, så bløder mit. Mine veninder er meget vigtige for mig og når de græder, så græder jeg også.
 • billeder. Billeder af min lillebror. Billeder af min ekskæreste. Minder som aldrig kommer tilbage og som jeg værner om. Det kan godt få mine tårer til at løbe.
 • tanken om, at jeg en dag er alene. Når mine forældre en dag forlader denne verden og jeg står på vores familiegrav, som min lillebror allerede ligger i. Dén tanke er den værste og jeg får vand i øjnene når jeg tænker på det.
 • når jeg hører Saybia. Søren Huss’s stemme går lige i hjertet på mig og jeg har hørt Saybia i lange perioder, da jeg havde det allerværst.
 • når jeg tænker på, hvor langt jeg er nået. Hvor lang og sej min kamp har været. Så kan jeg godt få tårer i øjnene. Det er gode tårer. Jeg er så glad for, at jeg har kæmpet mig tilbage til livet og at jeg nu er glad for mit liv og for mig selv.
 • når Rachel og Ross går fra hinanden fordi “they were on a break“. Generelt filmscener med kærestebrud – jeg græder gerne med lyd og snot.

Hvad kan få dig til at græde?

Og lige for at bryde den måske lidt triste stemning – jeg har fundet 3 heldige vindere i min Nescafé konkurrence. Tillykke til Camilla som er gravid og ikke magter kaffen på hospitalet, Michelle som drikker sin kaffe med mælk som jeg selv og Mille som har nattevagter og i den grad har brug for kaffe. Jeg har sendt jer en mail! (sponsoreret) 

3 kommentarer

 • Sofie Zinck

  Du er den sejeste. Tak fordi vi må følge med i dit liv 🙂
  Kærlig hilsen
  Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den første sang min Ex og jeg dansede til – før vi blev kærester – men begge vidste at vi VILLE hinanden, det var Saybia.

  Jeg elskede i forvejen Saybia og på grund af det endnu højere. Nu kan jeg ikke høre det uden at falde fuldstæding sammen.

  Tænk, at man kan have så mange minder og følelser knyttet til et band, at man ikke kan høre det længere.
  Jeg er egentlig lidt sur over, at han har ødelagt, ikke bare mig, men også mit yndlingsband…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Single.