These shoes were ment to work out in..

Urban Gym (fitness til 99 kroner om måneden!)

Sponsoreret

IMG_2721

Det er længe siden at jeg har sat mine ben i et rigtigt træningscenter. Jeg er som bekendt vældig glad for crossfit og jeg træner ikke i maskiner længere. Men sommetider irriterer det mig, at jeg ikke kan træne lige når jeg har lyst. Dét kan du i Urban Gym som åbnede d.5 september – der findes centre i både København, Odense, Viborg og Aarhus. Det koster 99 kroner om måneden at være medlem (og uden binding!) og du kan træne lige når du vil. Hele natten har centrene åbent – hvilket jo er perfekt for dig som måske arbejder til sent eller møder tidligt og gerne vil træne inden.

IMG_2704 IMG_2711 IMG_2717

Der er mulighed for både at træne cardio (løbebånd, romaskiner, stepmaskiner, cykler, stairmaster etc.), styrke (maskiner til alt det du kunne ønske dig at træne samt vægtskiver, kettlebells og wallballs) og du kan snildt dyrke crossfit i centrene. Der er faktisk alt det udstyr, som du kunne ønske dig.

IMG_2727

Jeg skulle lige vænne mig til at centret er et center hvor man ikke må bruge kalk eller magnesium, som jeg ellers er vant til – men det er nu bare en vanesag. Jeg har testet det center som ligger på Nordre Fasanvej. Det ligger på 4.sal og opvarmningen startede da dér! I 30 graders varme! Det er delt op i 2 etager og selvom det ikke er så stort, så er pladsen godt udnyttet og der var ikke trangt. Der er rent og pænt og det var rart.

 

 

Jeg er jo en crossfitpige, så jeg kastede mig selvfølgelig over dén del af centeret. Der er kettlebells op til 36 kilo og tunge vægtskiver. Der er boxe til jumps og sågar en prowler. Jeg var meget positiv overrasket!

Grunden til at det er så billigt at træne i Urban Gym er, at der som sådan ikke er nogen ansatte og du kan heller ikke gå i bad. Der er ikke så mange dikkedarer. Det er træning og så ud igen. Det er jo smart for dig, som måske allerede bader derhjemme (det gør jeg næsten altid). Det er billigt og virkelig til at betale, selv for studerende.

Da der ikke er noget personale, skal du gerne have en baggrund og have trænet selv før. Du kan ikke som sådan få hjælp fra et personale, men så længe du har et nogenlunde kendskab til udstyr og rette kropsstillinger og holdninger, så kan du snildt træne på egen hånd i Urban Gym.

Jeg har fået lov til at udlodde et medlemskab til Urban Gym – for et ½ år! For at deltage skal du blot kommentere hvorfor netop DU skal vinde! Held og lykke! Jeg finder en vinder på fredag!

Sponsoreret

32 kommentarer

 • Ida Toft

  Hej Matilde, jeg skal altså vinde et halv års medlemskab fordi: Jeg bor lige ved siden af urban gym på lergravsvej, og kan endelig træne før jeg møder på mit arbejde om morgenen, som jeg desværre ikke kan i fitness World.
  God aften 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, at jeg skal vinde, fordi jeg har været ekstrem modig i år. Først og fremmest har jeg sagt farvel til alle mine trygge rammer i København, da jeg flyttede til Aarhus. Det var eddersparkme vildt at kaste sig ud på så nye oceaner. Men jeg gjorde det!

  Derudover vil jeg virkelig gerne vinde, fordi jeg i år, for første gang i nogensinde, er begyndt at føle den her kærlighed til min krop. Før i tiden trænede jeg, fordi jeg hadede min krop. Men i dag træner jeg for at være god ved min krop og styrke den. Det er et kæmpe skridt for en, der virkelig har været kalorie-tællende til OCD-punktet engang.

  Jeg føler selv, at jeg er kommet rigtig langt, og et halvt års gratis træning ville være en præmie, jeg virkelig ville være så taknemmelig for.

  Fingers crossed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Jeg elsker træning og urban gym konceptet virker så fedt! Jeg har holdt en længere pause pga noget psykisk men er så klar på at gå igang igen! Håber virkelig jeg vinder 👏🏻🙏🏻❤️
  Btw – elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Gregersen

  Jeg skal vinde fordi jeg lige nu er utrolig udfordret pga åbningstider i andre træningscentre og mine mødetider 🙋🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg rev mit korsbånd over og fik en revne i menisken til håndbold for lidt under et år siden og blev dermed tvunget til at stoppe (forhåbenligt midlertidigt) med noget af det jeg elsker allermest. Efter operation og et langt genoptræningsforløb hos fyssen, som jeg er ved at afslutte, skal jeg nu til at stå på egne ben (læs: finde et fitnesscenter) og træne selv, så jeg kan blive endnu stærkere i muskulaturen omkring knæet og forhåbentlig (!!!!!) ramme håndboldbanen i starten af det nye år. Det ville derfor være sygt god timing at vinde dette, så jeg kan komme endnu stærkere tilbage og tilmed slippe for at betale (selvom det godt nok er billigt!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Fordi jeg (også) godt kunne bruge noget supplerende og mere fleksibelt ved siden af crossfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg vil helt vildt gerne vinde et halvt års medlemskab til Urban Gym. Jeg træner 4-5 gange i ugen i mit lokale fitnesscenter, og jeg ELSKER det. Træning er mit frirum, og jeg kan ikke forestille mig ikke at kunne træne. Det står dog sådan til, at jeg flytter til Århus til vinter for at studere. Selvom 100 kr. om måneden ikke er meget, så er det stadig svært at finde plads til i et stramt SU-budget. 😀 Det skal dog siges, at jeg uanset hvad stærkt overvejer at melde mig ind i Urban Gym efter dit blogpost. For det må være et spørgsmål om prioriteringer, og træning giver mig bare så meget igen! Tak for tippet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Jeg vil gerne komme igang med at træne, men har ikke penge til det og dette vil være en god måde at få en god vane igang! 👌🏾🙏🏻👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Det skal mig, fordi jeg absolut intet laver – og nu skal jeg skisme i dag. Dovner den for vildt i øjeblikket, og det skal være slut nu:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Fordi Urban Gym ser ud til at være for sejt og jeg vildt gerne vil træne der! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam

  Fordi Urban gym ligner et sted jeg vildt gerne vil træne i! Muligvis et sted hvor folk rent faktisk træner (og ikke sidder på deres telefon) og hvor de forhåbentligt rydder op efter sig selv 😎 Og hvis man kan høre fedt musik, så hell yeah. Der bliver nemlig tit spillet sørgeligt musik i fitnessdk, når jeg skal til at løfte al for tunge vægte 😐

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Fordi jeg savner at kunne træne lige præcis når det passer mig! Jeg er fys studerende og tror det her sted vil være perfekt til at kunne afprøve alle mulige og umulige træningsøvelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Fordi jeg lige er begyndt på min sunde livsstil igen, da jeg gerne vil tage de 10 kg jeg har taget på. Ligenu er min primære motion løb ude i naturen, men jeg kunne godt forestille mig at motivationen til at løbe bliver mindre, nu hvor vejret bliver koldere. Jeg vil også gerne løfte vægte igen, og jeg bor lige ved Lergravsvej, så det kunne ikke være mere perfekt med et medlemskab til centeret der 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Fordi jeg er træt af at træne i Fitness World. Det er en pengemaskine og der er ikke meget service til deres kunder. Og så er det mange penge at lægge hver måned, når man er på SU

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M K

  Som studerende med en husleje stort set så høj som min SU, ville det være det perfekte sted at træne og den perfekte præmie at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Matilde (fedt navn btw – der mangler bare et h hihi ;)). Jeg vil rigtig gerne vinde fordi jeg netop er flyttet til Århus og med min pt ret så flade su-pung og et urban gym på vejen til uni, kunne det være smadderfedt at træne derhenne! jeg elsker at træne og tænker at det også er en fed måde at se og måske “møde” andre mennesker (måske lidt atypisk måde). måske endda savle over lidt lækre fyre, ja you name it. Det kunne være lækkert med sådan et halvt års abonnement!! 😀 Fingers crossed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Lyder super fedt! Som relativ fattig studerende ville det være rigtig lækkert med et fitness medlemskab til at supplere mine løbeture. Det går jo ikke med stærke ben og slappe arme 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Janner

  Jeg synes jeg skal vinde fordi jeg har holdt en lang pause med træning pga. depressionen osv.

  Nu føler jeg mig klar til det men …. pengene er ikk der 🙁 Så det ville være perfekt HVIS jeg vandt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg skal vinde fordi jeg har en kronisk muskelsygdom der gør, at jeg pt er i en forsøgsperiode med noget meget dyrt medicin, der ikke gør noget godt for mit i forvejen stramme SU budget. Derfor ville det virkelig være fedt, at vinde et halvt års medlemsskab, da et sådant medlemsskab desværre ikke er noget, jeg har råd til lige nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronika

  Da vil jeg som ikke er dansk, nesten nominere den dejligste danskemannen jeg vet om 🙂
  Han har vært dykkersyk siden i februar og ingen vet enda om han kan få komme tilbake i sin jobb som minedykker.
  Han trenger å få sitt gode helbred tilbake og jeg håper at trening i ett gym kan være motiverende og ikke minst,være essensielt for å for å få han tilbake der han hører hjemme, nemlig i dykkerdrakten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Det ville være virkelig lækkert at vinde! Jeg har de sidste par år desværre lidt af depression og angst, men mig overskud er ved at vende tilbage! Dog er budgettet ret stramt, så det kunne være fantastisk med et halvt års medlemsskab. Det ville i hvert faldet motivere mig til at få kommet ud og træne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Christensen

  Det ville være En dejlig gevindst.
  Efter et vægttab på over 10 kilo trænger kroppen til at blive stremmet op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silja

  Hey Matilde! Jeg vil gerne vinde et medlemskab til Urban Gym, så jeg igen kan komme i gang med min træning. Blev opereret i knæet i november og er ikke kommet så godt igang igen, som det var planen. Men jeg vil vende stærkt tilbage, for træning giver mig et pusterum og energi/overskud til flere ting☺️ Man bliver bare glad af at træne. Bor lige overfor centret i Århus, så det ville være perfecto

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Rasmussen

  Hej Matilde.
  Jeg synes, at jeg skal vinde, da jeg normalt dyrker Crossfit, men jeg er, grundet en skade i knæet, igang med genoptræning. Et medlemsskab til UrbanGym kunne hjælpe mig igennem genoptræningen og tilbage til mit elskede crossfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  Vil gerne i gang med at træne og komme i bedre form , men de andre kæder virker ikke som noget for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har boet i det store udland de sidste mange år, men vender nu endelig snuden hjem. Skal bo et nyt sted, nyt arbejde, finde nye venner. Mit faste holdepunkt er træning. Dermed ville dette være en hjælpende hånd. Det kunne helt sikkert hjælpe med at holde fast i mit gode humør og hjælpe mig med at møde nye mennesker. Derfor håber jeg, at jeg vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har redet hele mit liv og det at være aktiv har været mit frirum. Nu er jeg flyttet til byen, hvor jeg studerer og efter et meget langt sygdomsforløb vil jeg utroligt gerne i gang med at genopbygge min krop og min fysik igen. Derudover ville et fristed fra et krævende studie (til studievenlige priser) være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki J

  Jeg plejede at løbe, elsker det! Men mine knæ kan simpelthen ikke holde til det længere – efter at have spenderet flere tusind kroner hos forskellige fysioterapeuter må jeg nu indse at jeg ikke bare kan løbe mine sædvanlige ture, og finde nye træningsformer.. Dette ville være en super måde at få afprøvet forskellige ting og forhåbentlig blive hooked på noget nyt i stedet for at sidde og have ondt af mig selv og savne mit løb 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene B

  Jeg skal vinde, fordi jeg virkelig trænger til at komme i gang med at motionere igen efter en længere pause – og at vinde et medlemskab vil helt sikkert give et indspark til det. Jeg synes, at det lyder som en rigtigt fedt koncept, som jeg meget gerne vil prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne sandgaard

  Jeg synes, jeg skal vinde, fordi mit FW-stamcenter lukkede, da Urban blev åbnet – lige ved siden af mig! Så det ville jo virkelig være perfekt. Samtidig er jeg kandidat-studerende på SU, så jeg har i forvejen overvejet at melde mig ind i Urban, fordi det er så billigt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  I min fritid går jeg til kickboksning hvilket er vildt god træning – især cardio. Men jeg kunne godt tænke mig at blive fyssisk bedre rustet til min kickboksningstræning og få styrket min krop og derfor ville det være helt perfekt at vinde dette medlemsskab så jeg kan komme godt videre i min træning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Kathrine

  Efter en pause fra træning på et halvt år, trænger jeg virkelig til at komme i gang igen. Jeg savner at være i gang og bruge min krop.
  Derudover er jeg studerende, så det ville passer perfekt med min SU, når det halve år er ovre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

These shoes were ment to work out in..