Træningsprogram #whoruntheworld

Drik med god samvittighed (pas lidt på din verden)

Sponsoreret

Er det ikke bare en kop kaffe? Jo (en god en af slagsen), det er bare en kop kaffe. Men. Jeg kan nu alligevel godt lide at det er en god kaffe, ikke kun fordi smagen er god, men fordi jeg kan drikke den med god samvittighed. Jeg er ambassadør for Nescafé og har været storforbruger af instant kaffe i mange år. Jeg lærte først at drikke kaffe i mine sene teenageår og nu drikker jeg gerne 2-3 kopper dagligt. Og jeg er blevet mere bevidst om, at mine forbrugsvaner har en påvirkning på vores jord. Det har sku’ nok noget at gøre med, at jeg snart fylder 30 år (shit!). Anyways. Jeg er glad for Nescafé fordi de virkelig tænker over, hvad deres kaffeproduktion gør ved vores planet og samtidig tager stilling. Nescafé planen har tre ben: bæredygtigt landbrug, bæredygtigt produktion og bæredygtigt forbrug. Der findes 25 millioner kaffeproducenter på verdensplan – kaffeproduktionen udgør hele deres livsgrundlag. Men ringe produktionsforhold og mangel på investeringer i produktionen har desværre gjort, at færre og færre bønder fremover vil vælge kaffeproduktionen som deres levevej. Og vi drikker mere og mere kaffe i verden, så vi har brug for bønderne. Nescafé planen har til formål at styrke så mange bønder som muligt ved at tilbyde dem gratis uddannelseprogrammer inden for effektivt og bæredygtigt landbrugsproduktion – Nescafé giver dem samtidig gratis kimplanter, som vil vokse sig til nye kaffetræer. Igennem Nescafé planen får bønderne mulighed for at lære at optimere deres produktivitet gennem moderne landsbrugsteknikker. Nescafé har som ambition at uddanne minimum 10.000 bønder om året frem mod 2020. Dét kan jeg stå inde for. Jeg kan drikke min daglige kaffe med god samvittighed fordi der bliver tænkt på såvel miljø og planet som de bønder der står for kaffen.

Min kaffe er vigtigt – ligesom den måske er for dig. Jeg elsker den første kop kaffe om morgenen. Den giver mig energi og glæde til at starte dagens arbejde. At jeg så kan tænke på bønderne som bliver behandlet godt og tjener penge så de kan forsørge deres familier og at miljøet og planeten bliver tilgodeset – det gør kun min morgenkaffe bedre!
 
  Sponsoreret

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogram #whoruntheworld