Er du ensom?

Fordi du aldrig kan få for meget træningstøj.. (du skal bare have et stort skab!)

Sponsoreret

bodystore

Sportsbh // Tights  // Tights med girafmønster

Jeg har rigtig meget tøj. Mest træningstøj. Jeg har en stor kommode fyldt med træningstøj og flere hylder i mit store skab, som er tilegnet mit træningstøj. Man kan diskutere om jeg har for meget, det mener jeg nu ikke. Der skal jo være til alle årstider og til både inden- og udendørstræning. Når vintrene er så kolde i Danmark, som de er, så har man altså brug for en del løbetøj og gear. Jeg mangler ikke løbetur til de udendørs ture – nu bliver det heller ikke til så meget løb, så det er ikke fordi jeg bruger det voldsomt. Indrømmet.

Til gengæld træner jeg en del indendørs og crossfit er altså lidt hårdt for både krop og tøj. Det bliver lidt hurtigt slidt fordi vi ruller rundt på gulvet og fordi vægtstængerne skal så tæt på kroppen som muligt (f.eks. i et clean) så tights bliver hurtigt lidt tyndslidt. Derudover bliver mit træningstøj også vasket rigtig meget, hvilket jo også slider. Mange af mine træningskammerater kan bruge deres træningstøj to gange uden at vaske det – men jeg bliver ikke kaldt for Bruseren for sjov. Alt er vådt af sved når jeg er færdig – og derfor vasker jeg ofte træningstøj.

Jeg vil så gerne blive bedre til at træne i farverigt tøj. Sandheden er bare at jeg som oftest befinder mig i grå og sorte nuancer. Det er nu helt ok – jeg går meget i farver i mit “civilt” tøj, så det generer mig ikke. Engang imellem sniger jeg en gul, pink eller lilla top ind i Værkstedet (boxen jeg træner i) – men for det meste er jeg glad for at have mørkt tøj på. Hvidt duer ikke, da det bliver helt sort efter endt træning. Crossfit er bestemt en beskidt sportsgren – primært derfor er jeg vild med at dyrke lige netop dét.

Jeg mangler nye tights og fandt to par på Bodystore, som jeg rigtig gerne vil eje. Jeg synes at girafstriberne er ret fantastiske, men samtidig lidt diskrete. Det andet par er uden syninger og jeg tror at de sidder ret godt på bagdelen! Dét skal testes! Bh’en er uden syninger og ser rigtig rar ud. Jeg har før trænet i sportsbh med skål, men det er alt for irriterende i længden og det ødelægger også lidt bevægelsesfriheden, når jeg træner. Derfor er de bløde sportsbh’er uden syninger og skåle rigtig gode for mig. Hvad mangler du i din sports-garderobe?

Affiliate links.

Sponsoreret

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du ensom?