Den eneste festival i landet uden tømmermænd - men med masser af sved..

Økologiske glæder

Sponsoreret og indeholder affiliate links.

bodystoredone

 

Økologisk peanutbutter // Økologisk kokosolie

De fleste af mine veninder driller mig med det. Det gør min familie også. Jeg er en peanutbutter gris af dimensioner. Det er lykkedes mig at fortære ét glas på én dag. Jep. Jeg spiste så ikke rigtig andet den dag, men jeg tror aldrig at jeg kan blive træt af peanutbutter. At den så kan være økologisk – det er kun et plus i min bog. Jeg er ikke fanatisk i forhold til økologi – eller på andre punkter, egentlig – men jeg kan bedst lide at spise økologisk. Peanutbutter er en kaloriebombe – men er til gengæld også fuld af god fedt og masser af protein. Jeg spiser det gerne på knækbrød eller riskiks før eller efter træning. Eller som snack i løbet af dagen.

Kokosolien kan jeg også anbefale. Den er også økologisk og har en lækker konsistens. Jeg bruger kokosolie i blandt andet konfektkugler og til at stege f.eks. æg i. Men jeg bruger også dagligt kokosolie som lotion. Jeg smører hele kroppen ind i olien – og da denne er helt duftfri er den perfekt til formålet. Jeg gider nemlig ikke at dufte af kokos. Jeg smører gerne mine fødder ind i kokosolie og tager tykke strømper på og sover med det. Dagen efter er fødderne bløde og sunde at se på. Crossfit er (også) hårdt for fødderne og så går jeg også med høje hæle tit og ofte og derfor skal de gerne have lidt ekstra omsorg tit.

Begge produkter er til at betale – peanutbutter koster 37 kroner og kokosolie koster 79 kroner. Det er fair i min verden! Rigtig god dag!

Sponsoreret og indeholder affiliate links.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den eneste festival i landet uden tømmermænd - men med masser af sved..