#jegerheltalmindelig

Proteinrige vafler

vafler

For nogle uger siden gik jeg forbi en mand på Strøget som lavede vafler. Han smurte dem med Nutella, dryssede med nødder og serverede dem for ingen penge. Jeg gik forbi boden, det var en fysisk anstrengelse. Siden har jeg dagligt tænkt på vafler. I alle afskygninger. Med flødeskum, med frugt, med is, med chokolade og bare som de er. For jeg elsker vafler og egentlig også pandekager. Jeg fandt mit vaffeljern frem (hvorfor egentlig gemme sådan ét væk?!) og gik i gang. Det blev til proteinrige vafler – men det er de altså ikke blevet kedeligere af!

Der er til 5 vafler – de kan sagtens gemmes i køleskabet så du har til flere dage. Jeg spiste mine til morgenmad!

Du skal bruge:

 • 4 æg,
 • 4 spsk. hytteost,
 • 1 most banan,
 • 80 gram havregryn som du maler til mel i en kaffemaler,
 • et nip salt,
 • et nip vaniljepulver,
 • et nip kanel,
 • et nip kardemomme

Bland alle ingredienserne sammen og bag vaflerne til de er sprøde og gyldne. Jeg spiste mine med peanutbutter og med fint hakket æble på toppen. Det var virkelig lækkert og jeg spiste 2 vafler og var faktisk godt mæt i 3,5 time. Æg og hytteost giver dig proteinerne som fungerer som byggesten til dine guns og som samtidig sørger for at du er mæt længere.

Bonus: Du kan snildt tilføje et scoop proteinpulver – prøv med chokoladesmag! Tilsæt gerne lidt vand eller mælk, da dejen ellers vil blive for tør.

 

1 kommentar

 • Julie

  De ser lækre ud, men opnår de også en sprødhed som minder om de originale vafler? Det er især sprødhed er gør vafler nice. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#jegerheltalmindelig