Økologiske glæder

Såler der giver mig vinger

Sponsoreret

IMG_2637 IMG_2643

Jeg skrev om dem forleden – sålerne fra Scholl som jeg er ret så begejstret for. Mine fødder er på arbejde dagligt, ligesom dine sikkert også er. Fire dage om ugen ringer mit ur klokken 5.15 og så er dagen i gang. Jeg starter gerne med en times hård crossfit og så afsted på arbejde, hvor jeg som oftest har høje støvler på. Træning er hårdt for fødderne og jeg kan ligeså godt sige det uden omsvøb: crossfit giver hård hud. Jeps. Ikke særlig sexet, det kan jeg godt høre. Og jeg vil ikke have hård hud på fødderne. Det er nok at jeg har det i begge håndflader, mine fødder skal være bløde – så er de altså også rarest at gå på!

IMG_2813

Sidste år fik jeg en slem skade i min lyske. Jeg får aldrig strukket ud og det er mere end dumt, når man som jeg træner crossfit 5-6 gange om ugen. Og benene er mere eller mindre altid på programmet. Min lyskeskade varede i over en måned og i de første par uger kunne jeg ikke tage sko på uden at skulle løfte mit ben. Jeg kunne ikke rigtig cykle og det gjorde ondt at gå. Det skyldtes primært at jeg sjippede, hoppede og løb meget i den periode. Særligt boxjumps er hårde for bentøjet og uden udstrækning, bad jeg nærmest selv om det. Jeg har været nervøs hver gang jeg har lavet boxjump siden. Men da jeg tog indlæggene i mine crossfit sko, kunne jeg straks mærke en forbedring. Jeg følte mig mere tryg og jeg kunne mærke at mine fødder blev aflastet og det gør resten af kroppen dermed også. Jeg er rigtig glad for mine såler og jeg skal også have et par til mine høje støvler.

IMG_2822

Jeg fik lov til at udlodde en lækker Scholl præmie med alle deres såler; nemlig GelActiv Everyday, GelActiv Work og så dem jeg flitigt har testet til svedig træning: GelActiv Sport. Derudover kunne vinderen også få fingrene i Velvet Smooth Pedicure Range som er en serum, en moisurizer og en night cream. For selvom det er vintersæson, så behøver vi ikke at glemme fødderne. De er godt nok pakket ind det meste af tiden, men det er lidt med fødder som det er med undertøj. Det kan godt være at det kun er dig som ved at det er pænt, men det giver altså bare en god fornemmelse. Jeg har fundet en vinder: Amanda – du fortjener dem fordi du dagligt sørger for at 120 får mad OG rydder op bagefter. Dine fødder må trænge! Tillykke! Du får en mail.

IMG_2825

Hvis du ikke var den heldige vinder – så kan du købe sålerne lige her. De er altså til at betale og et must i min crossfit-verden! Rigtig god aften!

Sponsoreret

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologiske glæder