Proteinrige vafler

Stakkels fødder

Sponsoreret

IMG_2662 IMG_2667

Crossfit er hårdt for kroppen. Og for mine hænder som virkelig lider under de tunge vægtstænger og at hænge ud i baren. Fødderne får også tæv – og jeg træner gerne 5 gange om ugen. Det kan mærkes og det kan ses. Jeg har gode sko på når jeg træner, som støtter og beskytter. Men der er så enormt mange stød og slag – sommetider også nogle jeg slet ikke opdager. Tænk f.eks. over hvor meget du bruger tåspidserne når du laver en burpee? Eller hvor meget du slider på fødsålerne ved løb og når du sjipper. Jeg har i lang tid taget fodbad 2-3 gange om ugen, hvilket er virkelig godt givet ud. Men jeg har også testet Scholl sålerne til træning og jeg er så glad for at bruge dem. Jeg kan virkelig mærke en forskel – og jeg har slet ikke så meget hård hud eller slidmærker længere, som ellers følger stædigt med, når du træner meget. Der findes 3 varianter: GelActiv Everyday, GelActiv Work og så dem jeg tester: GelActiv Sport.

IMG_2805 IMG_2809

De er vildt smarte, de såler. Du klipper dem selv så de kommer til at passe perfekt ned i skoen. Der er riller som du kan klippe efter eller du kan, som jeg, klippe efter den sål du allerede har i din sko. Jeg synes at sålerne er gode for især fodbalderne, som jeg ofte er øm i. Lige under fodbalderne er der en gelepude og den er ekstrem lækker at gå på! Jeg går til dagligt med hæle – så mine fødder er på seriøst arbejde. Først træningssko og så høje hæle og mange kilometer i benene hver dag. Derfor bruger jeg sålerne og jeg kan varmt anbefale dem! De passer forresten perfekt i mine Reebok sko, hvis du nu træner i sådan et par.

KONKURRENCE

Du kan vinde alle 3 varianter: GelActiv Work, GelActiv Everyday & GelActiv Sport OG Velvet Smooth Pedicure Range som er en serum, en moisurizer og en night cream – så er fusserne reddet! For at deltage skal du skrive hvilke sko du helst ville bruge indlægssålerne i. Held og lykke!

 

Du kan også købe sålerne her.

Sponsoreret

42 kommentarer

 • Katrine

  Jeg er pædagog, lige nu ledig, men satser på snart at skulle hoppe i arbejdsskoene igen, i et job hvor jeg får en del skridt i benene, og hvor der også er forflytninger indvilveret, så jeg ville smide sålerne i mine trofaste merrell-sko (i en af de 7-8 farvevarianter jeg ejer😝) og glæde mig til at gå på arbejde 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Jeg ville helt klart bruge GelActiv sport i mine træningssko til crossfit. Jeg trænger egentlig til nye sko, men har ikke lige haft pengene til det, så en opgradering af de eksisterende kunne da være perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lene

  Jeg vil bruge dem i mine hverdags sko – da mine trænings sko er udviklet til den slags træning jeg laver. Men de sko jeg bruger fleste timer af døgnet godt kunne have bedre støtte/affjedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Lige pt går træningen ikk 100% så med gående/stående job ville jeg elske at teste work sålen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg vil gå med dem i mine yndlingssko – Dr. Martens. De er alt andet end ergonomiske, men jeg knuselsker dem. Sålerne skal minde mig om, at selvom livet kan være hårdt at gå igennem, så kan man stadig opleve følelsen af at svæve…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Til mine arbejdessko. Jeg arbejder alene i et køkken hvor jeg laver mad/rydder op efter 120 hver dag, så jeg står op hele dagen, hvilket kan mærkes på både fødder, men også knæ især. Så et godt indlæg ville være skønt at få i mine arbejdssko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michell

  Jeg vil helt klart bruge work-sålen i mine yndlings Nike free sko (dom jeg har et par stykker af) 🙂

  Sportssålen vil ryge i mine træningssko, som godt kunne bruge en opgradering!

  Sålerne lyder som guld! Når man som mig har læderhud på hælene – og bruger fodcreme i store mængder! Suk altså.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Jeg vil bruge dem i både mine løbe sko som er sketchers og i mine trænings sko som er asics noon, mest i ascis som jeg bruger mens jeg er i praktik som fysioterapeut i kommunal genoptræning 😊😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria suzette vergmann

  De skal bruges i mine Nike free sko. Træner flere gange om ugen og er også fitness instruktør. Så ville elske lidt ekstra støtte og pleje til mine fusser uden grad ville elske 💕💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth V

  Mine Converse All Stars som jeg praktisk talt bor i, selvom jeg godt kan mærke, det ikke er skidegodt for fusserne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Thomsen

  Jeg ville bruge dem i mine arbejdssko, da jeg går rigtig meget rundt på mit job, så de vil blive brugt godt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det ville være en rigtig forkælelsespræmie for mig, da jeg har dårlige led -> og dermed fødder. Nu også slidgigt i knæ og hofter samt flere rygskader. Derfor vil jeg bruge sålerne i mine hverdags sko-/støvler her i de koldere måneder, hvor tendensen til at bruge de samme sko er større for mit vedkommende:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie mr

  I mine løbesko som i den grad skal luftes, når jeg har poppet en baby om tre ugers tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville bruge dem i mine hverdagssko, som enten er sneakers eller ankelstøvler. Kunne være rart med en aflastning af trædepudderne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kunne virkelig godt finde på at bruge dem i mine Reebok Crossfit sko til træning. Skoene er i forvejen virkelig gode, men er sikker på, at disse såler ville gøre underværker da ‘bunden’ i skoen er temmelig hård og stiv i det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Aagaard

  Jeg ville bruge dem i alle mine sko – jeg er for nogle måneder siden blevet opereret i mit knæ og er i gang med en ret omfattende genoptræning (blandt andet laserbehandling og stødbehandling)- det hele går MEGET langsomt og jeg savner at kunne svede, løbe, gå en lang tur, uden at mit knæ hæver op.. Måske sålerne kunne hjælpe med at aflaste mit knæ, bare lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg ville bruge dem i alle de sko jeg bruger 😜❤️ Det ville være en stor hjælp og støtte til mine fødder især da jeg bøvler med den ene fød/hæl 😏😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Jeg er lige begyndt til crossfit for at tabe graviditetskilo og gøre noget godt for mig selv – så der ville jeg også bruge dem i mine træningssko! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie S. K.

  Jeg får meget hurtigt ømme fødder og vil derfor nok i hvert fald bruge dem i mine løbesko, håndboldsko og i mine arbejdssko.👟👡👠👢👞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacqueline

  Jeg ville bruge GelActive Work sålen og ville helt klart bruge dem på arbejdet, da jeg som sygeplejerske går rigtig meget hele dagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  I mine arbejdssko – har et meget fysisk krævende job som også kan mærkes i de små fusser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • G. Kristensen

  Jeg vil bruge dem i mine reebook træningssko, da keg ligesom dig går til crossfit 🏋️‍♀️💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • G. Kristensen

  Jeg vil bruge dem i mine reebook træningssko, da jeg ligesom dig går til crossfit 🏋️‍♀️💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sascha k. Villadsen

  jeg ville ligge dem i min mors træningssko, hun har den sidste månedstid døjet med en hælkapper der virkelig gør hende handicappet i forhold til at træne og somme tider også gå. Derfor skulle de ligge i min mors sko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Smart! Jeg træner i fivefingers, så jeg ville nok ikke lige kunne bruge sålen der.. Men jeg går rigtig meget rundt i løbet af dagen, og jeg er altså virkelig glad for all stars. Det kan bare godt give lidt ømme fødder nogle gange, da det jo som bekendt ikke er verdens mest stødabsoberende sko, så det skulle helt klart smides et par såler i mine favoritsneaks 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ville bruge dem når jeg en sjælden gang hopper ud af mine sneaks og mine løbesko og i stedet hopper i mine kamp-lækre heels og påfører den røde læbestift! Dér er jeg nemlig ude af min komfortzone sådan rent bogstaveligt og shit hvor er sådan nogle stillet basser bare ikke særlig ergonomiske! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Skøn præmie!
  Jeg vil bruge sålerne i mine løbesko. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Eklund

  Vil bruge dem i mine nike sko til crossfit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville bruge dem i mine Reebok træningssko! Døjer lige pt meget med fødderne så er sikker på disse ville være så gode til mine fusser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Janner

  Jeg vil bruge dem i mine hverdags sko.. 😀
  Håber på at vinde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De såler der lyder da næsten for gode til at være sande? Hvis ikke jeg vinder, skal jeg vist have købt mig et par, eller 5, til hverdagssko, træningssko, arbejdssko og stiletter! Når jeg er på arbejde, løbes der rigtig mange skridt, så hvis jeg er så mega heldig at vinde, skal sålerne tilpasses mine arbejdssko 😊🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Borberg

  Jeg vil bruge dem i et par stiletter, i et par laksko og i et par sneakers 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Sneakers! Sneakers sneakers. Mine skæve knoglede fødder giver mig dårlig lænd og ryg, så sålerne ville være himmelske i alle mine sneakers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg vil forære et par til min veninde som er ligeså dårligt gående som mig. Vi går begge to som et par mongoler. Jeg vil både bruge dem i mine arbejdssko og mine løbesko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Kristine

  Jeg arbejder som receptionist og bruger både høje og flade sko, efter en hård dag på job kan jeg godt mærke fødderne kræver ekstra pleje og fokus, det ville være en dejlig præmie som mine fusser vil elske♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg ville bruge dem i mine støvler – som det endelig er blevet vejr til at gå i! Og så vil jeg også glæde mig til at prøve dem i mine træningssko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg ville bruge mine såler i mine træningssko! Lets face it, hård hud er bare ikke skide feminint (bare tanken om fodmassage af en flirt giver mig svedeture pt!) Selvfølgelig fjerner jeg hård hud, men tanken om at jeg kan nyde min træning OG få mindre hård hud er ekstremt lokkende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg har simpelthen haft så mange problemer med mine fødder, så ville elske at vinde sådan nogle såler til mine hverdagssko! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Jeg læser til sygeplejerske og vil have sålerne til mine arbejds sko på hospitalet. Vi løber rundt og det ville være dejligt at passe på mine fusser – dem kan jeg godt lide.
  Mvh 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Simper

  Jeg ville bruge dem i mine milistøvler, startede på sprogofficeruddannelsen i august, og støvlerne tærer godt på fødderne under de lange march. Sådan et par såler eller tre ville gøre lykke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg ville bruge dem i mine hverdagssko

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg ville elske at komme dem i mine Crossfit Nano! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrige vafler