Nu er det vist på tide

Vind 2 måneders medlemskab til crossfit!

11059612_10206045760555556_5777483956645018583_n

Du skal nok være helt ny læser herinde, hvis det ikke er gået op for dig, at jeg elsker crossfit og dyrker det mange timer om ugen. Jeg har snart to års jubilæum i Crossfit Copenhagen og rammer snart de 500 holdtræninger. Jeg elsker crossfit fordi:

 • det gør mig vold stærk – og når jeg er fysisk stærk er jeg også psykisk stærk og dét kan jeg bruge på mange områder i mit liv.
 • det gør mig glad og jeg møder mange, mange søde mennesker. Jeg har mange veninder, som jeg har mødt til crossfit. Hver mandag morgen træner jeg sammen med nogle piger og det er simpelthen den bedste start på ugen!
 • det gør mig fokuseret og jeg bliver ambitiøs med min træning. Det er ikke fordi jeg har et mål med min træning, men jeg vil gerne dygtiggøre mig indenfor vægtløftning, som jeg i særdeleshed er blevet glad for!

Du kan lige nu vinde hele 2 måneders medlemskab til Crossfit Copenhagen som har 17, snart 18, boxe lige fra boxe i København til i Esbjerg. Nyeste skud på stammen åbner d.21 november i Valby og dén glæder jeg mig til at teste, da jeg ikke bor så langt derfra. Favoritten er dog Værkstedet, selvom jeg blev forbavset over hvor mange flotte (og utrolig stærke) mænd der træner i Trykkeriet. Så hvis du mangler motivation til at prøve crossfit, så er dé mænd altså motiverende! Deltag i konkurrencen her! Og frygt ej – alle har været nye og alle starter et sted. Der er seriøst plads til alle i crossfit – og jeg mener virkelig alle! Og ellers så tag en veninde med eller kom ned i Værkstedet og træn med mig, jeg hjælper dig gerne i gang og afvikler alle fordomme der må (og er) om det der skide kråssfit 😉

Held og lykke!!

Sponsoreret.

4 kommentarer

 • Monica

  Jeg ville så gerne crossfit , men synes det er så grænseoverskridende! Alle man ser i videoer osv er i så lækker form, &; jeg er mest bare i kageform

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helsematilde

   Der er plads til alle – virkelig. Du kan snildt være med, kom ned i Værkstedet så tager jeg gerne en time med dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

   Ville være sygt fedt 🙂 har tabt mig 11 kg i år og har du været en kæmpe inspiration. Synes det er grænseoverskridende med alle de veltrænede mennesker. Er det muligt at prøve en prøvetime inden man evt melder sig ind? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helsematilde

   Det tror jeg godt kan lade sig gøre – prøv at skrive til CFC, de er søde til at hjælpe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er det vist på tide