Julevenner - for dem som har overskud og for dem som er ekstra ensomme i denne juletid

All I want for christmas. Ish.

envii

Jakke fra envii her, taske fra envii her

Egentlig ønsker jeg mig ikke som sådan noget – jeg har lige haft fødselsdag og jeg er voksen (i min verden betyder det at jeg køber noget, når jeg mangler det). Men jakken og tasken fra envii, dé står begge på min ønskeseddel! Udover det vil jeg gerne have anskaffet mig et eldrevet varmetæppe til min trætte lænd – har du et bud på hvilket et der er bedst?

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julevenner - for dem som har overskud og for dem som er ekstra ensomme i denne juletid