Bog Forum 2016

Du ved at du bor alene når..

14993314_10209493533347721_8887905236394200914_n

Jeg bor alene. Det morer jeg mig kosteligt over. Jeg er faktisk ret glad for situationen. Jeg kan gøre lige hvad jeg vil, når jeg vil. Jeg kan danse nøgen, spise mad som jeg har samlet op fra gulvet og jeg kan fylde alt det jeg vil i min store seng. Uden at nogen ser skævt til mine fornøjelser. De fleste dage er jeg vild med det, andre dage kan ensomheden godt tage over – det kan du læse mere om her.

Apropos at bo alene, du kender sikkert til følgende, hvis du bor alene:

 • hyggetøj/nattøjet ligger fremme, når du kommer sent hjem fra arbejde. Og du har gerne samme sæt på flere dage i træk. Min uniform består ofte af: uldsokker (gerne de grimmeste jeg ejer, da jeg ikke vil slide på “de flotte”..), en sweater (igen vælger jeg den med et hul eller den som har mest fnuller, man skulle nødigt spilde en god sweater, når man nu alligevel går alene rundt hvor ingen kigger), en slidt top indenunder (selvfølgelig uden nogen form for bh og toppen er gerne så slidt at den er semi-gennemsigtig) og håret er sat op i en knold. Den uniform iklæder jeg mig gerne få minutter efter jeg er indtrådt i min lejlighed.
 • sengen bliver ikke altid redt – det indrømmer jeg blankt. Da jeg i mine helt unge dage arbejdede på plejehjem hjalp jeg ofte en dame, som forlangte at hendes seng ikke skulle redes, før der mindst var gået en time. “Ellers kunne madrassen jo ikke luftes!“. Selvom jeg syntes at hun var pisse irriterende og at hun gav mig dobbeltarbejde, så har jeg arvet den åndssvage vane. Og jeg når altså ikke altid at rede sengen, før jeg stormer ud af døren. Og når jeg så kommer sent hjem, ja så kan det sku’ da være ligemeget..
 • Mærkelige vaner opstår på magisk vis. Jeg nævner i flæng (og de er ikke alle sammen mine…): Opvaskemaskinen skal fyldes på én bestemt måde. Havregryn hældes op aftenen før, så slipper man jo ligesom for det store arbejde om morgenen.. Mad der bliver spildt på gulvet kan altså godt samles op og spises. Det er 30 sekunders reglen som gælder, når man er i egen husstand. Det ved alle. Støvsugningen kan godt udskydes nogle dage/en uge, hvis du alligevel ikke venter besøg. Toiletdøren er sjældent lukket. Jeg skal virkelig tænke over at lukke døren, når jeg går på toilettet andre steder end hos mig selv. Når det så lykkes mig at få lukket døren, glemmer jeg ofte at låse. Dét var ret akavet på min arbejdsplads. Og det er sket mere end tre gange.
 • At føre en mini-dialog med sig selv. Jeg er ikke flov over det, men det sker altså. Gerne i situationer hvor jeg skal lede efter noget eller ikke kan finde ud af noget på computeren. Så taler jeg med mig selv. Forleden faldt jeg direkte på bar røv på mit linoleum gulv. Det så skægt ud og sagde en virkelig skæg klaske-lyd. Jeg grinede af mig selv i 13-15 minutter. Gid nogen havde set det, for det så virkelig skægt og dumt ud. Jeg var i gang med at tage høje sko på, med bar røv og det var bare en dårlig plan.

Tilføj endelig i kommentarfeltet hvis du har flere punkter til listen!

 

8 kommentarer

 • Mette Louise

  Jeg ‘bytter om’ på måltiderne sommetider. Spiser pizza til morgenmad og havregryn til aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Dette oplæg reddede lige min dag! Min x flyttede ud for tre uger siden hvilket har været hårdt. Men nu skal jeg nyde at jeg kan gøre hvad jeg vil. Tak for dette indlæg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Man skal heller ikke dele badeværelset med nogen, så man kan både tage et langt bad, lægge make up OG børste tænder uden at nogen banker på! Når der kun lige er til en kop nescafé tilbage, så skal man heller ikke slås om den;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  -Når kun du ved hvor fjernbetjeningen er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bor ikke helt alene, men da jeg gjorde kunne opvasken stå i flere dage, gør den dog stadig haha. Jeg havde også 30 sekunder reglen, den er simpelthen god! ;). Godt indlæg!

  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Man kan sætte virkelig høj musik på uden at genere andre (måske lige pånær naboen ;)), og man behøver slet ikke at tænke over det, hvis man skal slå en prut!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Min kæreste arbejder i udlandet og er som regel afsted i 6-8 uger ad gangen. Så jeg har også slle de gode dårlige vaner 😀 OG så har jeg to katte som simpelthen både er sjove og kærlige og hyggelige og irriterende – lidt som min kæreste 😀 Men det jeg egentlig ville var at spørge om du aldrig havde tænkt på at få en kat? Det er virkelig guld når man bor alene at have sådan et lille pelset kræ il at kaste lidt kærlighed og opmærksomhed efter en…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Haha, sjove punkter!
  Enten er det Anders Matthesen eller Mick Øgendahl, som i et show laver grin med folk, der hælder deres havregryn op dagen før. Har du set det?😃 Det er fanme sjovt – og jeg gjorde det også i en periode. Så så jeg det show, og kunne ikke få mig selv til det mere😅

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bog Forum 2016