Status på det der kærligheds-show

Ferrero Rocher

DSC_0148 DSC_0149 DSC_0151 DSC_0153

Jeg elsker Ferrero Rocher og denne opskrift er tilbage fra 2013. Min version er lidt “sundere” og du kan snildt køre et par stykker ned, uden at få dårlig samvittighed. I øvrigt skal du kunne spise alting, uden at få dårlig samvittighed – i min optik. Andet er simpelthen spild af tid! De her er lækre og nemme at lave selv. De kan fryses og min fryser er igen fyldt med dem. Og de kan spises direkte fra frost (WIN!). Der bliver til 22 stk. og du skal bruge:

  • 2½ dl. ristede eller bagte hasselnødder – gerne med skal.
  • 22 hele hasselnødder – gerne uden skal, gnid dem i et viskestykke efter du har bagt dem ved svag varme til de er gyldne),
  • 3 dl. hasselnødder uden skal – hakkes fint.
  • 2,5 spiseskeer kokosmælk,
  • 2 spiseskeer kokosolie,
  • 3 spsk. kakaopulver af god kvalitet – det kan altid betale sig.
  • et nip salt,
  • 1 tsk. vaniljepulver,
  • 1 tsk. stevia (eller sukker),
  • 1 tsk. lucuma (kommer fra en frugt, har en sød, karamelagtig smag som fungerer rigtig godt i denne dessert). Google det – jeg køber mit på netspiren.dk.

Blend alt sammen (undtagen de 22 hele nødder og de nødder der skal hakkes fint) og form “dejen” rundt om nødden, indtil alle 22 nødder er rullet ind. Sæt dem i fryseren i en times tid eller mere, smelt mørk chokolade (jo højere kakaoprocent, jo mindre plads til sukker, jeg bruger selv en 80ér) og tril kuglerne i chokoladen, tril dem derefter i finthakkede hasselnødder. Sæt dem igen i fryseren og spis en hver gang du går forbi fryseren.. :D

3 kommentarer

  • Tina

    Ved du om man kan undlade lucuma i opskriften?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Jeg vil gerne spørge om det samme. Kan man undlade lucuma eller erstatte det med noget andet?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Matilde Trobeck

      Det kan man sagtens! Smag dig lidt frem 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på det der kærligheds-show