Jeg står af - fuck julestress. Jeg har skudt genvej i år.

Heaps – få en gratis drink hver dag!

Sponsoreret

13770486_10208459632900856_3255101897565626339_n

Få en gratis drink hver dag! Heaps Drinks er Danmarks nye medlemsklub for Drinks med +5.000 brugere og +50 samarbejdsbarer i København og Aarhus! Det koster 49 kroner om måneden og så får du en gratis drink – hver dag – hele måneden! Du kan få en måneds prøveperiode på app’en med koden: “Helsematilde”!

Alt du skal gøre er at vise bartenderen på den udvalgte bar at du har Heaps – så giver han en drink! Det er altså både smart og der er penge at spare. Og så får du besøgte andre barer end du måske plejer, hvilket jeg har været ret begejstret. Jeg har ikke været nok i byen på Frederiksberg, der er jo virkelig mange lækre steder!

Du kan downloade Heaps på appstore og få en måneds prøveperiode med koden: “Helsematilde”. Herefter kan du vælge en bar, en gratis drink og vise dit valg til bartenderen som langer en gratis drink henover disken. Du kan gøre det hver eneste dag, hvis du har lyst til dét! (Drik ansvarligt og pas på dig selv, altid!)

Jeg skal selv i byen på lørdag, da jeg skal fejre min fødselsdag og jeg glæder mig til at bruge min Heaps og få min drinks. Det skal fejres at jeg fylder år. Jeg håber at du får glæde af app’en, hvis du downloader den – husk du kan få en måneds prøveperiode med koden “helsematilde” (der skelnes ikke mellem store og små bogstaver!).

Rigtig god dag!

OBS: du skal være fyldt 18 år for at hente app og gøre brug af den!

Sponsoreret

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg står af - fuck julestress. Jeg har skudt genvej i år.