Gråd

Jeg drikker instant kaffe – ikke fordi det er det nemmeste, men fordi jeg godt kan lide det!

Sponsoreret

Jeg er ambassadør for Nescafé og det er jeg rigtig stolt over at være. Dels fordi Nescafé går så meget op i bæredygtighed og samtidig investerer og uddanner kaffebønder, så de kan skabe et bedre liv for deres familier. Det kan jeg godt lide at tænke på, når jeg drikker min kaffe. Jeg har skrevet om det før – for Nescafé betyder bæredygtigt landbrug, bæredygtig produktion og bæredygtigt forbrug alting. Der findes 25 millioner kaffeproducenter – mange af dem er småbønder, og kaffeproduktion udgør hele deres livsgrundlag. Nescafé styrker disse bønder med uddannelse og giver dem samtidig kimplanter, som vil vokse sig til nye kaffetræer. Hjælpen fra Nescafé er uforpligtende og bønderne må sælger deres kaffe, til hvem de vil. Det er ret sejt, synes jeg.

Hvad hvis du skulle undvære din daglige kop kaffe? Den scenarie kan risikere at ske. Mindre udbytte fra ældre eller syge kaffetræer, klimaforandringer og stigende priser på råvarer udfordrer det globale kaffemarked. Derfor er Nescafé planen både fornuftig og i særdeleshed nødvendig og dén støtter du, når du drikker en kop Nescafé!

Som en del af Nescafé Planen investeres der massivt i at udvikle kaffetræer, der er særligt modstandsdygtige overfor såvel klimaforandringer som sygdomme og giver bønderne et bedre udbytte. Det har Nescafé opnået ved at reproducere de kaffeplanter, som har det højeste udbyttepotentiale. Her er ikke tale om genetisk modificerede afgrøder. Det er fandeme kaffe som jeg kan stå indenfor! Disse særlige kaffetræer kan hjælpe bønderne med at forbedre deres produktion og dermed øge deres indtjening – og det er rart at tænke på, når jeg drikker min morgenkaffe. Jeg drikker gerne 2-3 kopper om dagen og jeg elsker instant kaffe. Det er nemt, særligt for mig som bor alene og ikke kan drikke en hel kande kaffe – og så drikker jeg gerne en kop stærk Nescafé inden jeg skal træne tungt – det er virkelig en god preworkout! Det kan anbefales, hvis du ikke er interesseret i, at drikke syntetisk preworkout.

Sponsoreret

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gråd