Velkommen til voksenlivet - om at have stress

Jeg står af – fuck julestress. Jeg har skudt genvej i år.

img_2910

Jeg har nemlig fundet et fucking genial koncept! Jeg ville gerne lave adventskalender til mine forældre og min veninde Maja i år. De fortjener det og jeg vil gerne forkæle dem, lidt ekstra i december. Jeg sad og skrev små lister med ideer til indkøb og hvordan det hele skulle pakkes ind og præsenteres. Jeg gik hurtigt i stå. Det skulle være nogle fine ting, flot pakket ind og vigtigst af alt: det skulle være nemt og overskueligt for mig, for jeg har frygtelig travlt for tiden. Og november er endnu mere travl og jeg vil jo gerne nå det hele.

Så faldt jeg over Giving Deer som, udover det geniale navn, er et GENIALT koncept og som gør livet nemmere! (#firstworldproblems, but still!). Du kan simpelthen designe som du har lyst – efter prisniveau, smag og stil. Der er alt fra slik til legetøj til viskestykker til portvin. Jeg fik hurtigt lavet en kalender til mine forældre og til Maja og da jeg så var færdig faldt jeg over julekalendere. Mange af dem var færdiglavet og jeg fik hurtigt klikket nogle stykker hjem til et sødt barn jeg kender, en anden sød veninde og sågar til mig selv. Det er jo snart jul og jeg skal da også forkæles.. Jeg glæder mig så meget til at dele dem ud til dem jeg elsker allerhøjst!

Se bare hvor glad Vibe blev for sin kalender! Er hun ikke sød? (FYI hun er single..)

img_2901 img_2904

Jeg elsker at give gaver, det gør mig virkelig glad. Det er det hele værd. Og vil du gerne spare tid og kræfter her op til jul? Så er konceptet altså genialt og du får sendt det lige til døren. Måske vil nogen mene at noget af hyggen ryger, fordi du sidder hjemme og bare klikker på en skærm. Men jeg syntes at det var rigtig hyggeligt og jeg brugte en rum tid på, at finde de helt rigtige gaver til mine elskede.

Tippet er hermed givet videre! Rigtig god dag <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til voksenlivet - om at have stress