Du ved at du bor alene når..

Nye sutter og program til dig som gerne vil have pulsen op

14963294_10209493529507625_1259365384402355801_n

Jeg brænder igen efter VL (vægtløftning) og det er jeg så glad for. Jeg har flere gange været glad for vægtløftningen, men gået væk fra det igen. Fordi det er pissehamrende svært at mestre og tager tid. Og tålmodighed er ikke det jeg har mest af. Det er nok én af de ting, som jeg har mindst af. Oven i hatten hader jeg at lave ting, som jeg ikke er god til. Så derfor er VL udfordrende på mange måder. Men jeg vil så gerne være sej til det, for det er så sjovt – når man kan. Og det er faktisk og skægt at øve sig på. Lige nu er mit fokus på snatch og clean. Derfor er jeg blevet lidt en teknik-nørd og måtte skaffe mig nogle vægtløftersko. Og hvorfor så det?

Vægtløftersko er et must, hvis du gerne vil løfte tungt og bedre. Skoene har “høje hæle”, som gør det nemmere for de fleste at sidde korrekt i hugstillinger – da hælen kompenserer for eventuel manglende smidighed i ankler, baglår og i hoften. En vægtløftersko er meget hård og stabil, hvilket giver dig mulighed for at udvikle kæmpe kraft og eksplosivitet. Mine sutter er fra Reebok og hedder lifter plus 2.0. Jeg elsker dem og de skal bruges til de er slidt ned.

Du behøver ikke nogle bestemt sko til programmet nedenfor – til gengæld har du brug for nogle veninder, som du kan lave den med:

14953885_10209493532067689_344104459966305617_n

7 runder á:

7 HSPU (se hvordan her)

7 Thrusters (find dem her)

7 K2E (sådan her)

7 Deadlift (sådan skal et dødløft se ud!)

7 burpees (du kender dem garanteret..ellers kig her!)

7 kb swings (obligatorisk i crossfit, kig på øvelsen her)

7 pull ups (sig hej til klam hud i håndfladerne og se dem her)

God fornøjelse! (du kan jo skifte øvelserne ud, hvis du ikke har styr på teknik, ikke kan lide dem eller ikke har udstyret til dem!)

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved at du bor alene når..