Saturday Fever (WOD)

Stadig en smule helse

img_2936

Hvis jeg skulle lave en blog i dag, så ville jeg sandsynligvis ikke kalde den “Helse Matilde”. Jeg er ikke så helse-agtig mere, som jeg var for 8 år siden, hvor jeg oprettede bloggen. Dengang brugte jeg meget energi og tid på at tænke over hvad jeg puttede på huden, i min krop og hvordan jeg levede sundest. Jeg er blevet mere afslappet, og det er vist kun godt. Jeg er i balance og knap så fanatisk. Jeg er faktisk slet ikke fanatisk. Jeg bruger stadigvæk vaskepulver uden parfume, jeg spiser helst økologisk, jeg prøver at sprøjte parfume på tøjet og ikke direkte på huden og jeg lever sundt, men i en god balance. Jeg kan snildt spise ting som ikke er økologiske og det sker at jeg får sprøjtet parfume på kroppen og jeg bruger den shampoo som dufter bedst, og de er aldrig økologiske.

Make up går jeg dog stadig en del op i. Det bruger jeg hver eneste dag og det skal, udover at være i god kvalitet, være rimelig “rent”. Jeg er blevet enormt glad for produkterne fra Sandstone, som er make up med omtanke. Produkterne indeholder ingen parabener og er fri for allergifremkaldende stoffer. De er fremstillet uden parfume og er ikke testet på dyr. Den med dyrene, betyder faktisk rigtig meget for mig og det er altid noget jeg tjekker, når jeg skal købe nye produkter. Der er ofte nogle af jer som skriver til mig og spørger, hvad jeg bruger af make up:

Til dagligt bruger jeg gerne produkterne ovenfor: Illuminating lotion movie star (elsker navnet!), som er en lotion der giver øjeblikkelig glød. Jeg bruger den som finish og som jeg ville bruge en highlighter. Altså på kindbenene, på næseryggen, lidt øverst på overlæben, lidt i øjenkrogene, lidt øverst i panden. Jeg er virkelig glad for den og den er uundværlig for mig (særligt når jeg har sovet for lidt!). Den kan du finde lige her (den koster 149 kroner og er drøj i brug!). Liquid concealer som jeg bruger under øjnene og hvis jeg har urenheder eller rødme. Jeg bruger “cool neutral N45”, men der er flere nuancer at vælge imellem, afhængig af din hudfarve. Den koster også 149 kroner. Mascara intense som findes i sort og brun. Jeg bruger den i sort og den giver virkelig flotte, buede vipper. Jeg har i lang tid været glad for at bruge vandfast og selvom at denne mascara ikke er vandfast så holder den rigtig fint og drysser ikke. Jeg har sågar trænet med den, uden at få pandaøjne. Og så er den nem at fjerne, hvilket er et plus i min bog. Den koster 139 kroner, hvilket er en ret fin pris for en god mascara. Eyebrow pallette er ét af de vigtigste elementer i min make up rutine. Jeg har fra naturens side mørke bryn, men jeg kan godt lide at farve dem en smule, da jeg synes at de indrammer mit ansigt og ser bedre ud. Øjenbrynspaletten indeholder spejl, pincet og børste og så køber du farverne ved siden af. Jeg bruger to forskellige, en lys og en lidt mørkere. Paletten koster 89 kroner og farverne koster 99 kroner stykket og de holder i lang tid, på trods af at jeg bruger dem hver eneste dag. Highlighter (aura) som jeg bruger når jeg skal til festivitas. Den giver den sidste finish. Jeg bruger den som jeg bruger movie star, som jeg også har på når jeg skal ud – men aura giver lige liidt mere shine og knald på. Jeg bruger den særligt på kindbenene. Du kan også bruge den som øjenskygge. Den koster 149 kroner.

Således et kig i min make up pung – jeg håber at det kunne bruges! God mandag!

Indlægget er ikke sponsoreret.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday Fever (WOD)