Serie anbefalinger (som du kan se helt gratis!)

Støvle mani

Sponsoreret

ellosfaerdig

Blå støvle i ruskind 1.149 kroner, Støvlet i gul 549 kroner, Støvlet i bordeaux 549 kroner, Støvlet i rød 549 kroner

Det hele startede med at min far byggede mig et skab. Som jeg kan gå ind i. Med en masse hylder. Til sko. Siden da.. har jeg erhvervet mig en del par sko. Og støvler. Og stiletter. Årstiden får mig til at kigge efter støvler. Selvom jeg efterhånden har mange par. Men jeg har altså ikke et par i røde! Eller gule.. Og dem i bordeaux er altså så flotte til min vinterfrakke. Og de blå er jo bare episke og ville være fede at have med til Paris, hvor jeg snart skal til. Ikke?

Sponsoreret

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie anbefalinger (som du kan se helt gratis!)