Lær mig at kende hurtigt

Andesteg – brænd det af

img_1022

Nu synes jeg jo ikke at du skal træne, for at brænde kalorier af. Som primær motivation, i hvert fald. Men jeg er heller ikke overvægtig og det er du måske. Og så kan jeg godt forstå at du tænker i kalorier. Og så skal du næsten prøve at lave programmet nedenfor – for den brænder af og den er kort, men hård. Jeg håber at du nyder juledagene og har tid til at stene på sofaen, spise rester og kigge på dine gaver. Og træne med søde veninder måske? I kan jo lave den her, som jeg har kaldt for Andesteg:

Den varer 20 minutter. Du skal være på hver station i 4 minutter af gangen, arbejde i 40 sekunder og holde pause i 20 sekunder. Efter de 4 minutter rykker du videre til næste station og så fremdeles til der er gået 20 minutter. Det er altid sjovere at være flere, så hiv pigerne med:

  • Skierg (findes der ikke sådan en fætter hvor du træner, så kan det være et løbebånd),
  • Row (findes der ikke en romaskine hvor du træner, så skal du finde et andet sted at træne.. Ro er nederen og får mig ofte til at tude, men hold nu op hvor er det effektivt for din kondi!),
  • Assault bike (den har du måske ikke hvor du træner, med mindre du er kråssfitter, en kondicykel er fin som alternativ!),
  • Row (igen, ja),
  • Air squats (eller step ups, sit ups, push ups, you name it – men der skal fart over feltet!)

GOD TRÆNING!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lær mig at kende hurtigt