Appelsiner i lommerne og andre svinere

Flere gode serier du kan se for free!

Reklame.
dranbefalinger

Jeg lavede for noget tid siden et indlæg med serie anbefalinger, og dét kunne I sku’ godt lide. Derfor har jeg fundet 4 nye serier, som jeg har set på det sidste. Jeg har intet tv og mit viaplay nægter at samarbejde, så derfor er jeg glad for al det gratis tv der ligger på dr.dk!

Julie & Jesper er en serie med små, korte afsnit. Jeg faldt tilfældigt over den og jeg skreg af grin. Den er skide sjov! Lidt a la f.eks. Danish Dynamite er der forskellige personligheder man følger. Det er pinlige, men aktuelle temaer de behandler og jeg kan varmt anbefale serien! Find den her!

Det ender med drab er en serie i en lidt anden boldgade, end den foregående. Indtil videre er der kun to afsnit, som er uafhængige af hinanden, men jeg ved ikke om der kommer flere. Det håber jeg. Hvert afsnit behandler én drabssag og det gik mig koldt ned af ryggen, da jeg så afsnittene end mørk torsdag aften. Men det er enormt spændende at se, hvordan helt almindelige mennesker begår drab. Find de to afsnit her.

Generation DF er en helt anden serie og bestemt ikke særlig skæg. Men den er voldsom interessant. Jeg har som sådan aldrig ytret min politiske overbevisning, men lad os bare sige at jeg er så rød, som man kan blive. Derfor deler jeg på ingen måde mening med DF. Særligt deres flygtningepolitik gør mig både vred, forbløffet og ked af det. Men det er nu interessant at se mennesker, som er helt anderledes end jeg. Unge mennesker som er dybt engagerede i politik og som har nogle helt andre værdier end jeg. Det er virkelig spændende, selvom jeg ofte tog mig selv i at ryste på hovedet og tænke mit, når de gang på gang udviste absolut ingen empati overfor andre mennesker. Men jeg fik noget ud af serien, hvilket jeg rigtig godt kan lide at få, når jeg ser på en skærm. Find serien her.

Homolesbians faldt jeg også over helt tilfældigt og den er ekstrem skæg. Det er helt almindelige, lesbiske kvinder som bliver interviewet omkring det at være lesbisk og alt omkring netop dét. Det er en helt anden verden og mange forskellige typer kvinder og det er vældig interessant. Jeg slugte de fire afsnit i træk – det er virkelig god underholdning, som samtidig lærer fra sig. Find afsnittene her.

Se gode serier med en chrome cast, som du kan finde her.

Har du andre serier, som du kan anbefale – så skriv dem endelig! Så har jeg noget til juleferien!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appelsiner i lommerne og andre svinere