Andesteg - brænd det af

Inden du får en plastikoperation

11220936_10206461917479219_5210887203968085236_n

Så synes jeg at du skal se “Generation Plastik”. Der er 8 afsnit og du kan finde det første her.

Det var min veninde Maja, som anbefalede mig det. Jeg gider normalt ikke se den slags programmer – mest fordi jeg ikke kan lide at se blod, se mennesker blive skåret i og så bliver jeg hurtig træt af kæmpe babser, læbefyldninger og hvad man ellers kan finde på at lave om. Jeg skal ikke gøre mig til dommer overfor noget som helst – det er bare så langt fra min verden at købe sig til en flottere krop. Men jeg har som sådan ikke noget imod at folk gør det – så længe at de ikke gør det, fordi de tror at de bliver lykkelige af det.

Programmerne er virkelig interessante. Kvinder i alle aldre og et par mænd fortæller åbent om deres operationer og hvorfor de har taget beslutningen. Nogle af kvinderne forstår jeg – men mange af kvinderne får jeg egentlig lyst til at kramme. Fordi de er så fine og alligevel vil lave alting om. Og de bliver aldrig tilfredse, til trods for at de har fået 550 ml. operereret i brysterne.

Hvis du overvejer at købe dig til noget nyt og blive operereret, så respekt for det. Jeg er ikke i dine sko – jeg hverken kan eller vil dømme dig. Men jeg synes at du skal se programmerne først. Jeg overvejede selv at få lavet mine bryster større, da jeg var yngre. Jeg er så glad for, at jeg ikke fik det gjort. Men det er min verden og mine sko. Jeg er glad for min krop som den er, og jeg ville have det så skidt med at have fremmede ting inde i min krop. I mine bryster, i mine læber, i min bagdel. Jeg er ked af, at vi går så meget efter det perfekte og jeg er særligt ked af, at der er så stor fokus på det ydre og ikke det indre. Det kan være at det er fordi jeg er ved at blive 30 år. Det kan også være at jeg bare er sådan skruet sammen. Men i min verden vil et rart menneske altid være federe at være sammen med, end en med perfekte bryster og fyldige læber.

Kys til alle <3

3 kommentarer

 • J

  Jeg forstår dig 110% ift. at give nogle af dem en krammer. MEN lige som nogen træner for at føle sig mere lækre og tilpas i egen krop, så vælger nogen at ændre sin krop, så får de får det bedre med sig selv. Jeg fik selv lavet mine bryster for lidt over 2 år siden, da jeg en helt ungdom havde været SÅ ked af hvordan jeg så ud. 250ml i hvert brust og jeg har ikke været mere tilpas og lykkelig for min egen krop, som nu. Pyt at der er lidt ekstra flæsk rundt omkring på kroppen – jeg har det jo godt! Det er blot for at sige, at det sagtens kan betyde, at livet pludselig ser lyst og positivt ud. Overfladisk? Måske, men hvis det gør én glad 🙂 så pyt med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  I forlængelse af dit fine blogindlæg, vil jeg lige påpege, hvor forarget jeg bliver ovre Nygarts reklamer på busserne. “Nye bryster” med et kæmpe banner, der portrætterer to faste, unge bryster. Lige op i snotten på mennesker, der bare er ude at gå en strøgtur eller på vej til skole eller arbejde. Hvis jeg vil have “nye bryster”, jamen så skal jeg nok selv finde ud af, hvor jeg vil have det lavet henne. Jeg bliver så mega provokeret over, at Nygart mener, at det er helt ok at reklamere på en sådan offensiv måde.

  Hella Joof skriver meget præcist og fint i sin bog “papmache-reglen” om nye bryster hos unge piger: du HAR allerede nye bryster, når du er i tyverne.Det er først, når man bliver ældre, at man kan tænke, at man “ikke har nye bryster” – og til den tid har man forhåbentlig andre ting at gå op i end tyngdekraftens indvirkning på sine kropsdele.

  Jeg vil ikke gøre mig til hverken modstander eller fortaler for plastikkirurgi, men jeg håber, at man sætter årsagerne til at få lavet indgreb under debat, idet jeg ser en træls tendens til, at mange unge mennesker får plastikkurgi af den forkerte årsag og under en jagt på en lykke, som de ikke får af en “pæn” krop. Jeg synes, man bør kigge på , hvad der sker i hovedet først og om lykken, som man stræber efter, måske skal skabes indeni frem for at avles frem af noget ydre, æstetisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hej Mathilde! Det er ikke så relevant i forhold til dette indlæg med har brug for råd fra en lækker kvinde med en stor booty ligesom min… Hvilke træningstights bruger du? Jeg synes det er umådeligt svært at finde nogle ordentlige bukser som ikke bliver gennemsigtige med det samme fordi de bliver strukket så meget 😅 Tak for en skøn og altid inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Andesteg - brænd det af