Din ekskæreste er ikke den eneste du skal tage afsked med.

Nytår (din so)

200286_1002641258798_8376_n

Billedet er 2005/06, nytår med min bedste veninde Maja, som jeg også skal holde med i år.

Endelig blev det årets sidste dag. Endelig skriver jeg, for jeg har ikke været udpræget fan af det forgange år. Jeg har haft gode, dejlige oplevelser og dage – ingen tvivl om det. Men det har på mange måder også været et svært år. Læs lortelisten her og det som faktisk lykkedes her. Men jeg glæder mig sådan til det nye år, for der kommer til at ske så mange gode ting. Jeg skal ud og rejse en stor del af de første par måneder, både sammen med min bedsteveninde og helt alene. Dét glæder jeg mig til. Der kommer også til at ske nogle andre, store ting for mig, men dem venter jeg lige med at afsløre. Det hele skal lige falde helt på plads.

Nytårsaften og særligt dagene efter kan godt være svære for mig. Min lillebror døde nytårsaften for 4 år siden i år. Jeg fandt ham d.2 januar. Jeg er kommet godt igennem det meste, men jeg savner ham. Og selvom jeg tænker på ham dagligt, så tænker jeg mere på ham disse dage. Derfor holder jeg nytår med min bedste veninde, på Fyn. Langt væk fra byen og langt væk fra det hele. Det har jeg nemlig brug for. Hun får mig altid i bedre humør og endnu vigtigere – hun kan rumme når jeg ikke er i godt humør. Nogle af årets mest læste indlæg om min fortid kan du finde her, her, her og her.

Jeg vil gerne ønske dig et dejligt nytår, jeg håber at du får en god, hyggelig og rar aften. Pas godt på dig selv. Tak fordi du læser med, tak fordi du følger med. Dét sætter jeg stor, stor pris på. Jeg glæder mig til at skrive endnu mere næste år, holde foredrag, rejse og vigtigst af alt: blive ved med at vise mit helt normale liv med min helt normale krop – for dét budskab vil jeg gerne endnu længere ud med. Du er nemlig god nok, helt som du er. Og jeg er først lige begyndt!

Pas godt på dig selv – vi ses i 2017!

1 kommentar

  • Hej Matilde
    Rigtig godt nytår! Jeg havde længe før du skrev dette indlæg, tænkt på hvordan det egentlig var for dig at holde nytår, men hvor glæder det mig at læse at du vælger at fejre det på den måde som du gør. Med din aller bedste veninde. Gode venner i livet skal man aldrig gå ned på. Jeg håber trods alt, at du får en fantastisk aften. 2017 bliver DIT år! Glæder mig til at følge med.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Din ekskæreste er ikke den eneste du skal tage afsked med.