Mål for 2017?

10 ting du oplever når du er på ferie og er heeelt nede i gear

16174650_10210194018219405_8628257975447429136_n

Lige nu, i skrivende stunde befinder jeg mig i Thailand, Phuket nærmere bestemt. Vi skal være hernede i to uger og jeg har allerede grint mere end jeg plejer og hvor jeg dog nyder at være sammen med min allerbedste veninde.

Jeg har været stresset de sidste par år. Jeg har og har haft mange bolde i luften og de sidste 9 måneder har jeg arbejdet omkring 50-60 timer om ugen. Jeg havde sidste dag på mit elskede job i fredags og når jeg engang vender hjem til Danmark, har jeg ikke et job. Dét er også lidt stressfyldt at tænke på – men det skal nok gå. Jeg finder ud af det. Jeg skal ikke være fuldtidsblogger, det har aldrig været intentionen med det her. Men jeg skal arbejde mindre, så jeg har tid til bloggen – for 50-60 timers arbejde hver eneste uge, dét er alt for meget. Jeg vil også gerne have tid til andre ting (at date, faktisk. Mere om det senere).

Men. Jeg er allerede nede i gear. Det er så dejligt at være dér, for hvor er det sjældent. Og derfor har jeg lavet en 10 ting du oplever, når du er heeeelt nede i gear:

 1. Tvivl om hvilken dag det er. Jeg er seriøst lidt i tvivl.. er det mandag eller tirsdag i dag? Der er også noget tidsforskel, men hvilken dag er det i dag?
 2. Hvad er klokken? Min computer siger lige nu at klokken er 11.03, men hvad er den i Thailand? Og jeg er faktisk også ligeglad.
 3. Bekymringerne hernede består af: hvad og hvor skal jeg spise næste gang?
 4. Hvad er et vækkeur? Virker det hernede og hvordan er det nu at jeg bruger det? Det plejer at ringe 05.15 hjemme, men nu er det ikke sat.
 5. Penge? Ork! Dem har jeg da nok af! Og skidt pyt hvis jeg ikke har. Jeg har ferie!
 6. “Den strandkjole er da ren nok, den kan jeg sagtens have på igen…” #sved #sand #slidt
 7. Du forliger dig med: 1) kronisk at lugte af solcreme, 2) affinde dig med at være kronisk klistret ind af solcreme, 3) at have sand hvor du ellers aldrig troede at du ville have sand. (jep, lige dér… taler af bitter erfaring).
 8. Drikke øl før klokken er 12.00. Det er den vel et eller andet sted i verden…
 9. Glemme password til netbank (nok meget godt..), din mail (som er fuld af mails som skal besvares alligevel), facebook (der går jeg nok ikke glip af det store).
 10. Motionen og sveden på panden stammer fra at gå til og fra stranden OG hente nye forsyninger i form af øl.

Jeg savner jer! Jeg kommer ikke til at blogge hver dag, men følg med på instagram og snap (helsematildedk begge steder) hvor jeg heftigt opdaterer!). KYS!

3 kommentarer

 • Julie

  Hvor er I søde og smukke og ferieglade at se på! Rigtig god ferie til Jer :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg bliver så glad, når jeg ser dine snaps. Jeg har været flad af grin flere gange over din veninde. Tillykke med at I har hinanden. Det er den slags, der betyder noget i sidste ende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du er simpelthen så mega, mega, mega lækker og skøn og smuk. Både indeni og uden på. Og så er du en fornøjelse at følge på diverse medier.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mål for 2017?